Performance Design Study Programme Description Fagmodul i performancedesign

Connie Svabo (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Undervisning

Resumé

Publikationsdato31 aug. 2015
Udgivelses stedRoskilde
StatusUdgivet - 31 aug. 2015

Bibliografisk note

Udgivelsesmedie: Audio

Svabo, C. (Producent). (2015). Performance Design Study Programme Description Fagmodul i performancedesign. Lyd og/eller billed produktion (digital), Roskilde: Roskilde Universitet.
@misc{1aa7044e3a38452ea859f55534d2b90d,
title = "Performance Design Study Programme Description Fagmodul i performancedesign",
abstract = "Lydoptagelse af studieordningsteksten 'fagmodul i performance design'. Til brug ved performativ situation ved semesterstart for fagmodulstuderende efter{\aa}r 2015. Varighed: 7 min 42 sek.",
author = "Connie Svabo",
note = "Udgivelsesmedie: Audio",
year = "2015",
month = "8",
day = "31",
publisher = "Roskilde Universitet",

Svabo, C, Performance Design Study Programme Description Fagmodul i performancedesign, 2015, Lyd og/eller billed produktion (digital), Roskilde Universitet, Roskilde.
Performance Design Study Programme Description Fagmodul i performancedesign. Svabo, Connie (Producent). 2015. Roskilde : Roskilde Universitet.

TY - ADVS

T1 - Performance Design Study Programme Description Fagmodul i performancedesign

A2 - Svabo, Connie

N1 - Udgivelsesmedie: Audio

PY - 2015/8/31

Y1 - 2015/8/31

N2 - Lydoptagelse af studieordningsteksten 'fagmodul i performance design'. Til brug ved performativ situation ved semesterstart for fagmodulstuderende efterår 2015. Varighed: 7 min 42 sek.

AB - Lydoptagelse af studieordningsteksten 'fagmodul i performance design'. Til brug ved performativ situation ved semesterstart for fagmodulstuderende efterår 2015. Varighed: 7 min 42 sek.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde