Patientinddragelse i psykiatrien

Et positioneringsteoretisk og institutionelt blik

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelPatientinddragelse : Politik, profession og bruger
RedaktørerKim Jørgensen
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagSamfundslitteratur
ISBN (Trykt)9788759330180
ISBN (Elektronisk)9788759333853
StatusAccepteret/In press - 2018

Ringer, A. (Accepteret/In press). Patientinddragelse i psykiatrien: Et positioneringsteoretisk og institutionelt blik. I K. Jørgensen (red.), Patientinddragelse: Politik, profession og bruger Frederiksberg: Samfundslitteratur.
Ringer, Agnes. / Patientinddragelse i psykiatrien : Et positioneringsteoretisk og institutionelt blik. Patientinddragelse: Politik, profession og bruger. red. / Kim Jørgensen. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2018.
@inbook{8c8357a0d5bd494e81f20fe0c94c6b5c,
title = "Patientinddragelse i psykiatrien: Et positioneringsteoretisk og institutionelt blik",
author = "Agnes Ringer",
year = "2018",
isbn = "9788759330180",
editor = "Kim J{\o}rgensen",
booktitle = "Patientinddragelse",
publisher = "Samfundslitteratur",

Ringer, A 2018, Patientinddragelse i psykiatrien: Et positioneringsteoretisk og institutionelt blik. i K Jørgensen (red.), Patientinddragelse: Politik, profession og bruger. Samfundslitteratur, Frederiksberg.

Patientinddragelse i psykiatrien : Et positioneringsteoretisk og institutionelt blik. / Ringer, Agnes.

TY - CHAP

T1 - Patientinddragelse i psykiatrien

T2 - Et positioneringsteoretisk og institutionelt blik

AU - Ringer, Agnes