Patienternes mad og sygehusenes personale

Søren Smidt, Edvin Grinderslev

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelMad og mennesker
    RedaktørerLotte Holm
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagHandelshøjskolens Forlag
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Smidt, S., & Grinderslev, E. (2003). Patienternes mad og sygehusenes personale. I L. Holm (red.), Mad og mennesker København: Handelshøjskolens Forlag.
    Smidt, Søren ; Grinderslev, Edvin. / Patienternes mad og sygehusenes personale. Mad og mennesker. red. / Lotte Holm. København : Handelshøjskolens Forlag, 2003.
    @inbook{5f84afc052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Patienternes mad og sygehusenes personale",
    author = "S{\o}ren Smidt and Edvin Grinderslev",
    year = "2003",
    editor = "Lotte Holm",
    booktitle = "Mad og mennesker",
    publisher = "Handelsh{\o}jskolens Forlag",

Smidt, S & Grinderslev, E 2003, Patienternes mad og sygehusenes personale. i L Holm (red.), Mad og mennesker. Handelshøjskolens Forlag, København.

Patienternes mad og sygehusenes personale. / Smidt, Søren; Grinderslev, Edvin.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Patienternes mad og sygehusenes personale

AU - Smidt, Søren