Partnerships for innovation and deployment

Per Dannemand Andersen, Mads Borup, John Heebøll, Sergio Arnoldo Jofre Barrios, Birgitte Rasmussen, Lykke Margot Ricard, Anne Nygaard Tanner

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelDTU Climate Change Technologies : Recommendations on accelerated development and deployment of climate change technologies
RedaktørerNiels Axel Nielsen, Hans Hvidtfeldt Larsen, Kirsten Halsnæs, Jacob Steen Møller, Jakob Fritz Hansen, Iben Frøkjær Strand
Vol/bindChapter 5
Udgivelses stedKgs. Lyngby
ForlagTechnical University of Denmark (DTU)
Publikationsdato2009
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-990378-2-7
StatusUdgivet - 2009
Udgivet eksterntJa

Andersen, P. D., Borup, M., Heebøll, J., Barrios, S. A. J., Rasmussen, B., Ricard, L. M., & Tanner, A. N. (2009). Partnerships for innovation and deployment. I N. A. Nielsen, H. H. Larsen, K. Halsnæs, J. S. Møller, J. F. Hansen, & I. Frøkjær Strand (red.), DTU Climate Change Technologies : Recommendations on accelerated development and deployment of climate change technologies (1 udg., Bind Chapter 5). Kgs. Lyngby: Technical University of Denmark (DTU).
Andersen, Per Dannemand ; Borup, Mads ; Heebøll, John ; Barrios, Sergio Arnoldo Jofre ; Rasmussen, Birgitte ; Ricard, Lykke Margot ; Tanner, Anne Nygaard. / Partnerships for innovation and deployment. DTU Climate Change Technologies : Recommendations on accelerated development and deployment of climate change technologies. red. / Niels Axel Nielsen ; Hans Hvidtfeldt Larsen ; Kirsten Halsnæs ; Jacob Steen Møller ; Jakob Fritz Hansen ; Iben Frøkjær Strand. Bind Chapter 5 1. udg. Kgs. Lyngby : Technical University of Denmark (DTU), 2009.
@inbook{521008fde41747c180f082728556c225,
title = "Partnerships for innovation and deployment",
author = "Andersen, {Per Dannemand} and Mads Borup and John Heeb{\o}ll and Barrios, {Sergio Arnoldo Jofre} and Birgitte Rasmussen and Ricard, {Lykke Margot} and Tanner, {Anne Nygaard}",
year = "2009",
language = "English",
isbn = "978-87-990378-2-7",
volume = "Chapter 5",
editor = "Nielsen, {Niels Axel} and Larsen, {Hans Hvidtfeldt} and Kirsten Halsn{\ae}s and M{\o}ller, {Jacob Steen} and Hansen, {Jakob Fritz} and {Fr{\o}kj{\ae}r Strand}, Iben",
booktitle = "DTU Climate Change Technologies : Recommendations on accelerated development and deployment of climate change technologies",
publisher = "Technical University of Denmark (DTU)",
address = "Denmark",
edition = "1",

Andersen, PD, Borup, M, Heebøll, J, Barrios, SAJ, Rasmussen, B, Ricard, LM & Tanner, AN 2009, Partnerships for innovation and deployment. i NA Nielsen, HH Larsen, K Halsnæs, JS Møller, JF Hansen & I Frøkjær Strand (red), DTU Climate Change Technologies : Recommendations on accelerated development and deployment of climate change technologies. 1 udg, bind Chapter 5, Technical University of Denmark (DTU), Kgs. Lyngby.

Partnerships for innovation and deployment. / Andersen, Per Dannemand; Borup, Mads; Heebøll, John; Barrios, Sergio Arnoldo Jofre; Rasmussen, Birgitte; Ricard, Lykke Margot; Tanner, Anne Nygaard.

DTU Climate Change Technologies : Recommendations on accelerated development and deployment of climate change technologies. red. / Niels Axel Nielsen; Hans Hvidtfeldt Larsen; Kirsten Halsnæs; Jacob Steen Møller; Jakob Fritz Hansen; Iben Frøkjær Strand. Bind Chapter 5 1. udg. Kgs. Lyngby : Technical University of Denmark (DTU), 2009.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Partnerships for innovation and deployment

AU - Andersen, Per Dannemand