Partnerships for innovation and deployment

Per Dannemand Andersen, Mads Borup, John Heebøll, Sergio Arnoldo Jofre Barrios, Birgitte Rasmussen, Lykke Margot Ricard, Anne Nygaard Tanner

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelDTU Climate Change Technologies : Recommendations on accelerated development and deployment of climate change technologies
RedaktørerNiels Axel Nielsen, Hans Hvidtfeldt Larsen, Kirsten Halsnæs, Jacob Steen Møller, Jakob Fritz Hansen, Iben Frøkjær Strand
Vol/bindChapter 5
Udgivelses stedKgs. Lyngby
ForlagTechnical University of Denmark (DTU)
Publikationsdato2009
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-990378-2-7
StatusUdgivet - 2009
Udgivet eksterntJa

Andersen, P. D., Borup, M., Heebøll, J., Barrios, S. A. J., Rasmussen, B., Ricard, L. M., & Tanner, A. N. (2009). Partnerships for innovation and deployment. I N. A. Nielsen, H. H. Larsen, K. Halsnæs, J. S. Møller, J. F. Hansen, & I. Frøkjær Strand (red.), DTU Climate Change Technologies : Recommendations on accelerated development and deployment of climate change technologies (1 udg., Bind Chapter 5). Technical University of Denmark (DTU).