Participatorisk aktionsforskning: potentialer og udfordringer

John Andersen, Annette Bilfeldt

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelSocial eksklusion, læring og forandring
RedaktørerAnnette Bilfeldt, Iben Jensen, John Andersen
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato1 dec. 2016
Sider19-42
Kapitel2
ISBN (Trykt)978-87-7112-582-5
StatusUdgivet - 1 dec. 2016
NavnSerie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser
Nummer7
ISSN2245-7569
NavnSerie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser
Vol/bind7
ISSN2245-7569

• empowerment planning
  • social mobilisering
  • neoliberalisme

Andersen, J., & Bilfeldt, A. (2016). Participatorisk aktionsforskning: potentialer og udfordringer. I A. Bilfeldt, I. Jensen, & J. Andersen (red.), Social eksklusion, læring og forandring (s. 19-42). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Nr. 7, Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind. 7
Andersen, John ; Bilfeldt, Annette. / Participatorisk aktionsforskning : potentialer og udfordringer. Social eksklusion, læring og forandring. red. / Annette Bilfeldt ; Iben Jensen ; John Andersen. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2016. s. 19-42 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser; Nr. 7). (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 7).
@inbook{fa36a1bee96042febcd6c401119350a5,
title = "Participatorisk aktionsforskning: potentialer og udfordringer",
keywords = "empowerment planning, social mobilisering, neoliberalisme",
author = "John Andersen and Annette Bilfeldt",
year = "2016",
month = "12",
day = "1",
isbn = "978-87-7112-582-5",
pages = "19--42",
editor = "Annette Bilfeldt and Iben Jensen and John Andersen",
booktitle = "Social eksklusion, l{\ae}ring og forandring",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Andersen, J & Bilfeldt, A 2016, Participatorisk aktionsforskning: potentialer og udfordringer. i A Bilfeldt, I Jensen & J Andersen (red), Social eksklusion, læring og forandring. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, nr. 7, Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, bind 7, s. 19-42.

Participatorisk aktionsforskning : potentialer og udfordringer. / Andersen, John; Bilfeldt, Annette.

Social eksklusion, læring og forandring. red. / Annette Bilfeldt; Iben Jensen; John Andersen. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2016. s. 19-42.

TY - CHAP

T1 - Participatorisk aktionsforskning

T2 - potentialer og udfordringer

AU - Andersen, John

AU - Bilfeldt, Annette

PY - 2016/12/1

Y1 - 2016/12/1

KW - empowerment planning

KW - social mobilisering

KW - neoliberalisme

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7112-582-5

SP - 19

EP - 42

BT - Social eksklusion, læring og forandring

A2 - Bilfeldt, Annette

A2 - Jensen, Iben

A2 - Andersen, John

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Andersen J, Bilfeldt A. Participatorisk aktionsforskning: potentialer og udfordringer. I Bilfeldt A, Jensen I, Andersen J, red., Social eksklusion, læring og forandring. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2016. s. 19-42. (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser; Nr. 7). (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 7).