Paradokser i de systemfælles evalueringsværktøjer

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelKvalitetsoptimering i arbejdsmarkedsuddannelserne : 1. delrapport
    RedaktørerChristensen Ukendt, Schiller Ukendt
    ForlagNiels Brock / Århus Købmandsskole
    Publikationsdato2000
    StatusUdgivet - 2000

Warring, N. (2000). Paradokser i de systemfælles evalueringsværktøjer. I C. Ukendt, & S. Ukendt (red.), Kvalitetsoptimering i arbejdsmarkedsuddannelserne: 1. delrapport Niels Brock / Århus Købmandsskole.
    Warring, Niels. / Paradokser i de systemfælles evalueringsværktøjer. Kvalitetsoptimering i arbejdsmarkedsuddannelserne: 1. delrapport. red. / Christensen Ukendt ; Schiller Ukendt. Niels Brock / Århus Købmandsskole, 2000.
    @inbook{5ecd46a052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Paradokser i de systemf{\ae}lles evalueringsv{\ae}rkt{\o}jer",
    author = "Niels Warring",
    year = "2000",
    editor = "Christensen Ukendt and Schiller Ukendt",
    booktitle = "Kvalitetsoptimering i arbejdsmarkedsuddannelserne",
    publisher = "Niels Brock / {\AA}rhus K{\o}bmandsskole",

Warring, N 2000, Paradokser i de systemfælles evalueringsværktøjer. i C Ukendt & S Ukendt (red), Kvalitetsoptimering i arbejdsmarkedsuddannelserne: 1. delrapport. Niels Brock / Århus Købmandsskole.

Paradokser i de systemfælles evalueringsværktøjer. / Warring, Niels.

Kvalitetsoptimering i arbejdsmarkedsuddannelserne: 1. delrapport. red. / Christensen Ukendt; Schiller Ukendt. Niels Brock / Århus Købmandsskole, 2000.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Paradokser i de systemfælles evalueringsværktøjer

AU - Warring, Niels