Pædagogisk dokumentation mellem kategorier og kreativitet

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Resumé

TitelBørn i vanskeligheder : Samarbejde på tværs
RedaktørerCharlotte Højholt
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagDansk Psykologisk Forlag
Publikationsdatomaj 2011
Sider147-175
Kapitel5
ISBN (Trykt)978-87-7706-695-5
StatusUdgivet - maj 2011

• dokumentation
  • evaluering
  • Pædagogarbejde
  • systemisk
  • Aktør- netværksteori
  • science and technology studies

Jensen, T. (2011). Pædagogisk dokumentation mellem kategorier og kreativitet. I C. Højholt (red.), Børn i vanskeligheder : Samarbejde på tværs (s. 147-175). København: Dansk Psykologisk Forlag.
Jensen, Tine. / Pædagogisk dokumentation mellem kategorier og kreativitet. Børn i vanskeligheder : Samarbejde på tværs. red. / Charlotte Højholt. København : Dansk Psykologisk Forlag, 2011. s. 147-175
@inbook{ee2d3e95a0874a8f9da7c898deacde35,
title = "P{\ae}dagogisk dokumentation mellem kategorier og kreativitet",
abstract = "Denne artikel handler om dokumentation af socialp{\ae}dagogisk arbejde p{\aa} en ungdomsinstitution i K{\o}benhavnsomr{\aa}det. Jeg fokuserer p{\aa} det dokumentations- og evalueringsskema, som anvendes p{\aa} institutionen, og som kaldes {"}indsatsplanen{"}. Form{\aa}let med at se p{\aa} skemaet er at unders{\o}ge, hvordan mennesker bliver til p{\aa} s{\ae}rlige m{\aa}der igennem beskrivelserne af dem. Jeg {\o}nsker at g{\o}re op med forestillingen om dokumenter som neutrale formidlere af viden og vise, hvordan de har en afg{\o}rende – men ikke eksklusiv – betydning i de unges liv og den p{\ae}dagogiske praksis.",
keywords = "dokumentation, evaluering, P{\ae}dagogarbejde, systemisk, Akt{\o}r- netv{\ae}rksteori, science and technology studies",
author = "Tine Jensen",
year = "2011",
month = "5",
isbn = "978-87-7706-695-5",
pages = "147--175",
editor = "Charlotte H{\o}jholt",
booktitle = "B{\o}rn i vanskeligheder",
publisher = "Dansk Psykologisk Forlag",

Jensen, T 2011, Pædagogisk dokumentation mellem kategorier og kreativitet. i C Højholt (red.), Børn i vanskeligheder : Samarbejde på tværs. Dansk Psykologisk Forlag, København, s. 147-175.

Pædagogisk dokumentation mellem kategorier og kreativitet. / Jensen, Tine.

Børn i vanskeligheder : Samarbejde på tværs. red. / Charlotte Højholt. København : Dansk Psykologisk Forlag, 2011. s. 147-175.

TY - CHAP

T1 - Pædagogisk dokumentation mellem kategorier og kreativitet

AU - Jensen, Tine

PY - 2011/5

Y1 - 2011/5

N2 - Denne artikel handler om dokumentation af socialpædagogisk arbejde på en ungdomsinstitution i Københavnsområdet. Jeg fokuserer på det dokumentations- og evalueringsskema, som anvendes på institutionen, og som kaldes "indsatsplanen". Formålet med at se på skemaet er at undersøge, hvordan mennesker bliver til på særlige måder igennem beskrivelserne af dem. Jeg ønsker at gøre op med forestillingen om dokumenter som neutrale formidlere af viden og vise, hvordan de har en afgørende – men ikke eksklusiv – betydning i de unges liv og den pædagogiske praksis.

AB - Denne artikel handler om dokumentation af socialpædagogisk arbejde på en ungdomsinstitution i Københavnsområdet. Jeg fokuserer på det dokumentations- og evalueringsskema, som anvendes på institutionen, og som kaldes "indsatsplanen". Formålet med at se på skemaet er at undersøge, hvordan mennesker bliver til på særlige måder igennem beskrivelserne af dem. Jeg ønsker at gøre op med forestillingen om dokumenter som neutrale formidlere af viden og vise, hvordan de har en afgørende – men ikke eksklusiv – betydning i de unges liv og den pædagogiske praksis.

KW - dokumentation

KW - evaluering

KW - Pædagogarbejde

KW - systemisk