På vej med sproget

Arbejde, livshistorie, sproglæring

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  Resumé

  Med udgangspunkt i et konkret undervisningsforløb, "Forberedelse til SOSU", hvor kvinder med anden etnisk baggrund end dansk forberedes til at tage en SOSU-uddannelse gennem en kombination af praktik og sprogundervisning, undersøges forskellige læringsdimensioner - kognitiv sprogtilegnelse, indgåelse i praksisfællesskaber, livshistorie - og hvordan sprogundervisningen i dansk som andetsprog for voksne kan tilrettelægges i forhold til hver af disse læringsdimensioner.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedKøbenhavn
  ForlagMinisteriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration
  Antal sider69
  ISBN (Trykt)87-91850-48-7
  ISBN (Elektronisk)87-91850-49-5
  StatusUdgivet - 2007

  Emneord

  • Andetsprog på arbejde
  • Sprogtilegnelse

  Citer dette

  Pedersen, M. S. (2007). På vej med sproget: Arbejde, livshistorie, sproglæring. København: Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration.
  Pedersen, Michael Svendsen. / På vej med sproget : Arbejde, livshistorie, sproglæring. København : Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration, 2007. 69 s.
  @book{aa123ca0c74e11dbbd5f000ea68e967b,
  title = "P{\aa} vej med sproget: Arbejde, livshistorie, sprogl{\ae}ring",
  abstract = "Med udgangspunkt i et konkret undervisningsforl{\o}b, {"}Forberedelse til SOSU{"}, hvor kvinder med anden etnisk baggrund end dansk forberedes til at tage en SOSU-uddannelse gennem en kombination af praktik og sprogundervisning, unders{\o}ges forskellige l{\ae}ringsdimensioner - kognitiv sprogtilegnelse, indg{\aa}else i praksisf{\ae}llesskaber, livshistorie - og hvordan sprogundervisningen i dansk som andetsprog for voksne kan tilrettel{\ae}gges i forhold til hver af disse l{\ae}ringsdimensioner.",
  keywords = "Andetsprog p{\aa} arbejde, Sprogtilegnelse, Second language at work, Language acquisition",
  author = "Pedersen, {Michael Svendsen}",
  year = "2007",
  language = "Dansk",
  isbn = "87-91850-48-7",
  publisher = "Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration",

  }

  Pedersen, MS 2007, På vej med sproget: Arbejde, livshistorie, sproglæring. Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration, København.

  På vej med sproget : Arbejde, livshistorie, sproglæring. / Pedersen, Michael Svendsen.

  København : Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration, 2007. 69 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  TY - BOOK

  T1 - På vej med sproget

  T2 - Arbejde, livshistorie, sproglæring

  AU - Pedersen, Michael Svendsen

  PY - 2007

  Y1 - 2007

  N2 - Med udgangspunkt i et konkret undervisningsforløb, "Forberedelse til SOSU", hvor kvinder med anden etnisk baggrund end dansk forberedes til at tage en SOSU-uddannelse gennem en kombination af praktik og sprogundervisning, undersøges forskellige læringsdimensioner - kognitiv sprogtilegnelse, indgåelse i praksisfællesskaber, livshistorie - og hvordan sprogundervisningen i dansk som andetsprog for voksne kan tilrettelægges i forhold til hver af disse læringsdimensioner.

  AB - Med udgangspunkt i et konkret undervisningsforløb, "Forberedelse til SOSU", hvor kvinder med anden etnisk baggrund end dansk forberedes til at tage en SOSU-uddannelse gennem en kombination af praktik og sprogundervisning, undersøges forskellige læringsdimensioner - kognitiv sprogtilegnelse, indgåelse i praksisfællesskaber, livshistorie - og hvordan sprogundervisningen i dansk som andetsprog for voksne kan tilrettelægges i forhold til hver af disse læringsdimensioner.

  KW - Andetsprog på arbejde

  KW - Sprogtilegnelse

  KW - Second language at work

  KW - Language acquisition

  M3 - Bog

  SN - 87-91850-48-7

  BT - På vej med sproget

  PB - Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration

  CY - København

  ER -

  Pedersen MS. På vej med sproget: Arbejde, livshistorie, sproglæring. København: Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration, 2007. 69 s.