Across family Work and Inclusion in School

The Professional Struggle of Defining Children's Difficulties

Bidragets oversatte titel: På tværs af familiearbejde og inklusion i skolen: Professionel strid om definitioner af børns vanskeligheder

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2007
StatusUdgivet - 2007
BegivenhedThe 12th Biennial Conference of the International Society of Theoretical Society - Toronto, Canada
Varighed: 18 jun. 200722 jun. 2007

Konference

KonferenceThe 12th Biennial Conference of the International Society of Theoretical Society
LandCanada
ByToronto
Periode18/06/200722/06/2007

• børn i vanskeligheder
  • særlige behov
  • skole
  • specialundervisning
  • tværfagligt samarbejde
  • professionelle

Røn Larsen, M. (2007). Across family Work and Inclusion in School: The Professional Struggle of Defining Children's Difficulties. Afhandling præsenteret på The 12th Biennial Conference of the International Society of Theoretical Society, Toronto, Canada.
Røn Larsen, Maja. / Across family Work and Inclusion in School : The Professional Struggle of Defining Children's Difficulties. Afhandling præsenteret på The 12th Biennial Conference of the International Society of Theoretical Society, Toronto, Canada.
@conference{3bb4e84dcc1a4fffbd0103e629d5fc89,
title = "Across family Work and Inclusion in School: The Professional Struggle of Defining Children's Difficulties",
keywords = "b{\o}rn i vanskeligheder, s{\ae}rlige behov, skole, specialundervisning, tv{\ae}rfagligt samarbejde, professionelle",
author = "{R{\o}n Larsen}, Maja",
year = "2007",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 18-06-2007 Through 22-06-2007",

Røn Larsen, M 2007, 'Across family Work and Inclusion in School: The Professional Struggle of Defining Children's Difficulties' Paper fremlagt ved The 12th Biennial Conference of the International Society of Theoretical Society, Toronto, Canada, 18/06/2007 - 22/06/2007, .

Across family Work and Inclusion in School : The Professional Struggle of Defining Children's Difficulties. / Røn Larsen, Maja.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - Across family Work and Inclusion in School

T2 - The Professional Struggle of Defining Children's Difficulties

AU - Røn Larsen, Maja

PY - 2007

Y1 - 2007

KW - børn i vanskeligheder

KW - særlige behov

KW - skole

KW - specialundervisning

KW - tværfagligt samarbejde

KW - professionelle

M3 - Paper

Røn Larsen M. Across family Work and Inclusion in School: The Professional Struggle of Defining Children's Difficulties. 2007. Afhandling præsenteret på The 12th Biennial Conference of the International Society of Theoretical Society, Toronto, Canada.