På tværs af fødevaresystemerne: om tværvidenskabelige studier af klima, sundhed, økologi og fødevarer

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

    OriginalsprogDansk
    TitelTværvidenskab i teori og praksis
    RedaktørerThyge Enevoldsen, Erling Jelsøe
    Antal sider23
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagHans Reitzels Forlag
    Publikationsdato2012
    Sider113-135
    Kapitel5
    ISBN (Trykt)978-87-412-5635-1
    StatusUdgivet - 2012

    Emneord

    • tværvidenskab
    • fødevarer
    • økologi
    • sundhed

    Citer dette

    Jelsøe, E., & Kjærgård, B. (2012). På tværs af fødevaresystemerne: om tværvidenskabelige studier af klima, sundhed, økologi og fødevarer. I T. Enevoldsen, & E. Jelsøe (red.), Tværvidenskab i teori og praksis (s. 113-135). København: Hans Reitzels Forlag.
    Jelsøe, Erling ; Kjærgård, Bente. / På tværs af fødevaresystemerne : om tværvidenskabelige studier af klima, sundhed, økologi og fødevarer. Tværvidenskab i teori og praksis. red. / Thyge Enevoldsen ; Erling Jelsøe. København : Hans Reitzels Forlag, 2012. s. 113-135
    @inbook{bbcc9961ba404e0588fa503aed823fcb,
    title = "P{\aa} tv{\ae}rs af f{\o}devaresystemerne: om tv{\ae}rvidenskabelige studier af klima, sundhed, {\o}kologi og f{\o}devarer",
    keywords = "tv{\ae}rvidenskab, f{\o}devarer, {\o}kologi, sundhed",
    author = "Erling Jels{\o}e and Bente Kj{\ae}rg{\aa}rd",
    year = "2012",
    language = "Dansk",
    isbn = "978-87-412-5635-1",
    pages = "113--135",
    editor = "Thyge Enevoldsen and Erling Jels{\o}e",
    booktitle = "Tv{\ae}rvidenskab i teori og praksis",
    publisher = "Hans Reitzels Forlag",

    }

    Jelsøe, E & Kjærgård, B 2012, På tværs af fødevaresystemerne: om tværvidenskabelige studier af klima, sundhed, økologi og fødevarer. i T Enevoldsen & E Jelsøe (red), Tværvidenskab i teori og praksis. Hans Reitzels Forlag, København, s. 113-135.

    På tværs af fødevaresystemerne : om tværvidenskabelige studier af klima, sundhed, økologi og fødevarer. / Jelsøe, Erling; Kjærgård, Bente.

    Tværvidenskab i teori og praksis. red. / Thyge Enevoldsen; Erling Jelsøe. København : Hans Reitzels Forlag, 2012. s. 113-135.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

    TY - CHAP

    T1 - På tværs af fødevaresystemerne

    T2 - om tværvidenskabelige studier af klima, sundhed, økologi og fødevarer

    AU - Jelsøe, Erling

    AU - Kjærgård, Bente

    PY - 2012

    Y1 - 2012

    KW - tværvidenskab

    KW - fødevarer

    KW - økologi

    KW - sundhed

    M3 - Bidrag til bog/antologi

    SN - 978-87-412-5635-1

    SP - 113

    EP - 135

    BT - Tværvidenskab i teori og praksis

    A2 - Enevoldsen, Thyge

    A2 - Jelsøe, Erling

    PB - Hans Reitzels Forlag

    CY - København

    ER -

    Jelsøe E, Kjærgård B. På tværs af fødevaresystemerne: om tværvidenskabelige studier af klima, sundhed, økologi og fødevarer. I Enevoldsen T, Jelsøe E, red., Tværvidenskab i teori og praksis. København: Hans Reitzels Forlag. 2012. s. 113-135