På tværs af fødevaresystemerne: om tværvidenskabelige studier af klima, sundhed, økologi og fødevarer

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

    OriginalsprogDansk
    TitelTværvidenskab i teori og praksis
    RedaktørerThyge Enevoldsen, Erling Jelsøe
    Antal sider23
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagHans Reitzels Forlag
    Publikationsdato2012
    Sider113-135
    Kapitel5
    ISBN (Trykt)978-87-412-5635-1
    StatusUdgivet - 2012

    Emneord

    • tværvidenskab
    • fødevarer
    • økologi
    • sundhed

    Citer dette

    Jelsøe, E., & Kjærgård, B. (2012). På tværs af fødevaresystemerne: om tværvidenskabelige studier af klima, sundhed, økologi og fødevarer. I T. Enevoldsen, & E. Jelsøe (red.), Tværvidenskab i teori og praksis (s. 113-135). Hans Reitzels Forlag.