På lige fod i ukendt terræn

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1999
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer97
    ISSN1395-6833

Andersen, L. L., Kampmann, J., Broch, T., Gitz-Johansen, T., & Nielsen, M. (1999). På lige fod i ukendt terræn: introduktion til integrationsprojektet i Høje-Taastrup og evalueringens konklusioner. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 97
    Andersen, Linda Lundgaard ; Kampmann, Jan ; Broch, Tordis ; Gitz-Johansen, Thomas ; Nielsen, Mette. / På lige fod i ukendt terræn : introduktion til integrationsprojektet i Høje-Taastrup og evalueringens konklusioner. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. 69 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 97).
    @book{d1c6568052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "P{\aa} lige fod i ukendt terr{\ae}n: introduktion til integrationsprojektet i H{\o}je-Taastrup og evalueringens konklusioner",
    author = "Andersen, {Linda Lundgaard} and Jan Kampmann and Tordis Broch and Thomas Gitz-Johansen and Mette Nielsen",
    year = "1999",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, LL, Kampmann, J, Broch, T, Gitz-Johansen, T & Nielsen, M 1999, På lige fod i ukendt terræn: introduktion til integrationsprojektet i Høje-Taastrup og evalueringens konklusioner. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 97, Roskilde Universitet, Roskilde.

På lige fod i ukendt terræn : introduktion til integrationsprojektet i Høje-Taastrup og evalueringens konklusioner. / Andersen, Linda Lundgaard; Kampmann, Jan; Broch, Tordis; Gitz-Johansen, Thomas; Nielsen, Mette.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - På lige fod i ukendt terræn

T2 - introduktion til integrationsprojektet i Høje-Taastrup og evalueringens konklusioner

AU - Andersen, Linda Lundgaard

AU - Kampmann, Jan

AU - Broch, Tordis

AU - Gitz-Johansen, Thomas

AU - Nielsen, Mette

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Rapport

BT - På lige fod i ukendt terræn

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen LL, Kampmann J, Broch T, Gitz-Johansen T, Nielsen M. På lige fod i ukendt terræn: introduktion til integrationsprojektet i Høje-Taastrup og evalueringens konklusioner. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. 69 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 97).