På kant med historien

Karin Lützen (Redaktør), Annette K. Nielsen (Redaktør), Niels Finn Christiansen (Redaktør), Dag Heede (Redaktør), Robin May Schott (Redaktør), Yvonne Mørck

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagMuseum Tusculanum
ISBN (Trykt)978 87 635 1085 1
StatusUdgivet - 2008

• Festskrift

Lützen, K. (red.), Nielsen, A. K. (red.), Christiansen, N. F. (red.), Heede, D. (red.), Schott, R. M. (red.), & Mørck, Y. (2008). På kant med historien: Studier i køn, videnskab og lidenskab tilegnet Bente Rosenbeck på hendes 60-årsdag. København: Museum Tusculanum.
Lützen, Karin (Redaktør) ; Nielsen, Annette K. (Redaktør) ; Christiansen, Niels Finn (Redaktør) ; Heede, Dag (Redaktør) ; Schott, Robin May (Redaktør) ; Mørck, Yvonne. / På kant med historien : Studier i køn, videnskab og lidenskab tilegnet Bente Rosenbeck på hendes 60-årsdag. København : Museum Tusculanum, 2008. 371 s.
@book{9d5bf2b0842811ddab51000ea68e967b,
title = "P{\aa} kant med historien: Studier i k{\o}n, videnskab og lidenskab tilegnet Bente Rosenbeck p{\aa} hendes 60-{\aa}rsdag",
keywords = "Festskrift",
author = "Yvonne M{\o}rck",
editor = "Karin L{\"u}tzen and Nielsen, {Annette K.} and Christiansen, {Niels Finn} and Dag Heede and Schott, {Robin May}",
year = "2008",
isbn = "978 87 635 1085 1",
publisher = "Museum Tusculanum",

Lützen, K (red.), Nielsen, AK (red.), Christiansen, NF (red.), Heede, D (red.), Schott, RM (red.) & Mørck, Y 2008, På kant med historien: Studier i køn, videnskab og lidenskab tilegnet Bente Rosenbeck på hendes 60-årsdag. Museum Tusculanum, København.

På kant med historien : Studier i køn, videnskab og lidenskab tilegnet Bente Rosenbeck på hendes 60-årsdag. / Lützen, Karin (Redaktør); Nielsen, Annette K. (Redaktør); Christiansen, Niels Finn (Redaktør); Heede, Dag (Redaktør); Schott, Robin May (Redaktør); Mørck, Yvonne.

København : Museum Tusculanum, 2008. 371 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - På kant med historien

T2 - Studier i køn, videnskab og lidenskab tilegnet Bente Rosenbeck på hendes 60-årsdag

AU - Mørck, Yvonne

A2 - Lützen, Karin

A2 - Nielsen, Annette K.

A2 - Christiansen, Niels Finn

A2 - Heede, Dag

A2 - Schott, Robin May

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - Festskrift

M3 - Antologi

SN - 978 87 635 1085 1

BT - På kant med historien

PB - Museum Tusculanum

CY - København

Lützen K, (ed.), Nielsen AK, (ed.), Christiansen NF, (ed.), Heede D, (ed.), Schott RM, (ed.), Mørck Y. På kant med historien: Studier i køn, videnskab og lidenskab tilegnet Bente Rosenbeck på hendes 60-årsdag. København: Museum Tusculanum, 2008. 371 s.