Oxford and Cremona: on the relation between two versions of al-Khwarizmi's

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1991
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints
    Nummer1991:1
    ISSN0902-901x

• matematikhistorie
    • algebra
    • Islam
    • al-Khwarizmi
    • Gherardo af Cremana

Høyrup, J. (1991). Oxford and Cremona: on the relation between two versions of al-Khwarizmi's. Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, Nr. 1991:1
    Høyrup, Jens. / Oxford and Cremona : on the relation between two versions of al-Khwarizmi's. Roskilde : Roskilde Universitet, 1991. 29 s. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1991:1).
    @book{f4c0b3f052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Oxford and Cremona: on the relation between two versions of al-Khwarizmi's",
    keywords = "matematikhistorie, algebra, Islam, al-Khwarizmi, Gherardo af Cremana",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1991",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Høyrup, J 1991, Oxford and Cremona: on the relation between two versions of al-Khwarizmi's. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, nr. 1991:1, Roskilde Universitet, Roskilde.

Oxford and Cremona : on the relation between two versions of al-Khwarizmi's. / Høyrup, Jens.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1991. 29 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Oxford and Cremona

T2 - on the relation between two versions of al-Khwarizmi's

AU - Høyrup, Jens

PY - 1991

Y1 - 1991

KW - matematikhistorie

KW - algebra

KW - Islam

KW - al-Khwarizmi

KW - Gherardo af Cremana

M3 - Rapport

BT - Oxford and Cremona

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Høyrup J. Oxford and Cremona: on the relation between two versions of al-Khwarizmi's. Roskilde: Roskilde Universitet, 1991. 29 s. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1991:1).