Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagKORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning
    ISBN (Elektronisk)978-87-7488-813-0
    StatusUdgivet - mar. 2014

Brogaard, L., & Petersen, O. H. (2014). Oversigt over offentlig-private innovationspartnerskaber (OPI) på velfærdsområdet. København: KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning .
    Brogaard, Lena ; Petersen, Ole Helby. / Oversigt over offentlig-private innovationspartnerskaber (OPI) på velfærdsområdet. København : KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning , 2014.
    @book{8d18dc0ef7894c12916819094ea03052,
    title = "Oversigt over offentlig-private innovationspartnerskaber (OPI) p{\aa} velf{\ae}rdsomr{\aa}det",
    author = "Lena Brogaard and Petersen, {Ole Helby}",
    year = "2014",
    month = "3",
    publisher = "KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning",
    address = "Danmark",

Brogaard, L & Petersen, OH 2014, Oversigt over offentlig-private innovationspartnerskaber (OPI) på velfærdsområdet. KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning , København.

Oversigt over offentlig-private innovationspartnerskaber (OPI) på velfærdsområdet. / Brogaard, Lena; Petersen, Ole Helby.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Oversigt over offentlig-private innovationspartnerskaber (OPI) på velfærdsområdet

AU - Brogaard, Lena

AU - Petersen, Ole Helby

PY - 2014/3

Y1 - 2014/3

M3 - Rapport

BT - Oversigt over offentlig-private innovationspartnerskaber (OPI) på velfærdsområdet

PB - KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning

CY - København

Brogaard L, Petersen OH. Oversigt over offentlig-private innovationspartnerskaber (OPI) på velfærdsområdet. København: KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning , 2014.