Overconsumption and sustainable development in Denmark and globally

Anders Chr. Hansen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer01
    ISSN1399-1396

Hansen, A. C. (2002). Overconsumption and sustainable development in Denmark and globally. Roskilde: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 01
    Hansen, Anders Chr. / Overconsumption and sustainable development in Denmark and globally. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 01).
    @book{1a08dde0ab0011db8289000ea68e967b,
    title = "Overconsumption and sustainable development in Denmark and globally",
    author = "Hansen, {Anders Chr.}",
    year = "2002",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hansen, AC 2002, Overconsumption and sustainable development in Denmark and globally. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 01, Roskilde Universitet, Roskilde.

Overconsumption and sustainable development in Denmark and globally. / Hansen, Anders Chr.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Overconsumption and sustainable development in Denmark and globally

AU - Hansen, Anders Chr.

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Report

BT - Overconsumption and sustainable development in Denmark and globally

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Hansen AC. Overconsumption and sustainable development in Denmark and globally. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 01).