Out of Amsterdam!

Beyond the boundaries of (transnational) capitalist class formation

Laura Horn, Angela Wigger

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelTransnational Capital and Class Fractions : The Amsterdam School Perspective Reconsidered
RedaktørerBob Jessop, Henk Overbeek
Udgivelses stedOxon
ForlagRoutledge
Publikationsdato2018
Kapitel15
ISBN (Trykt)9780815369608, 9780815369592
ISBN (Elektronisk)9781351251945
StatusUdgivet - 2018
NavnRoutledge/RIPE Studies in Global Political Economy

Horn, L., & Wigger , A. (2018). Out of Amsterdam! Beyond the boundaries of (transnational) capitalist class formation. I B. Jessop, & H. Overbeek (red.), Transnational Capital and Class Fractions: The Amsterdam School Perspective Reconsidered Oxon: Routledge. Routledge/RIPE Studies in Global Political Economy
Horn, Laura ; Wigger , Angela. / Out of Amsterdam! Beyond the boundaries of (transnational) capitalist class formation. Transnational Capital and Class Fractions: The Amsterdam School Perspective Reconsidered. red. / Bob Jessop ; Henk Overbeek. Oxon : Routledge, 2018. (Routledge/RIPE Studies in Global Political Economy).
@inbook{1b2906cccf1c42debafb1365b9b384ff,
title = "Out of Amsterdam!: Beyond the boundaries of (transnational) capitalist class formation",
author = "Laura Horn and Angela Wigger",
year = "2018",
language = "English",
isbn = "9780815369608",
editor = "Bob Jessop and Henk Overbeek",
booktitle = "Transnational Capital and Class Fractions",
publisher = "Routledge",

Horn, L & Wigger , A 2018, Out of Amsterdam! Beyond the boundaries of (transnational) capitalist class formation. i B Jessop & H Overbeek (red), Transnational Capital and Class Fractions: The Amsterdam School Perspective Reconsidered. Routledge, Oxon, Routledge/RIPE Studies in Global Political Economy.

Out of Amsterdam! Beyond the boundaries of (transnational) capitalist class formation. / Horn, Laura; Wigger , Angela.

Transnational Capital and Class Fractions: The Amsterdam School Perspective Reconsidered. red. / Bob Jessop; Henk Overbeek. Oxon : Routledge, 2018. (Routledge/RIPE Studies in Global Political Economy).

TY - CHAP

T1 - Out of Amsterdam!

T2 - Beyond the boundaries of (transnational) capitalist class formation

AU - Horn, Laura

AU - Wigger , Angela

PY - 2018

Y1 - 2018

UR - https://www.routledge.com/Transnational-Capital-and-Class-Fractions-The-Amsterdam-School-Perspective/Jessop-Overbeek/p/book/9780815369608

M3 - Book chapter

SN - 9780815369608

SN - 9780815369592

BT - Transnational Capital and Class Fractions

A2 - Jessop, Bob

A2 - Overbeek, Henk

PB - Routledge

CY - Oxon

Horn L, Wigger A. Out of Amsterdam! Beyond the boundaries of (transnational) capitalist class formation. I Jessop B, Overbeek H, red., Transnational Capital and Class Fractions: The Amsterdam School Perspective Reconsidered. Oxon: Routledge. 2018. (Routledge/RIPE Studies in Global Political Economy).