Organization Legionaires or Life Artists: the Shop Steward : Past and Future

NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer39
    ISSN1395-6833

Sommer, F. M., Andersen, A. S., & Olesen, H. S. (1996). Organization Legionaires or Life Artists: the Shop Steward : Past and Future. I H. S. Olesen (red.), Adult Education and the Labour Market II Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 39
    Sommer, Finn M. ; Andersen, Anders Siig ; Olesen, Henning Salling. / Organization Legionaires or Life Artists : the Shop Steward : Past and Future. Adult Education and the Labour Market II. red. / Henning Salling Olesen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 39).
    @inbook{8cd2353052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Organization Legionaires or Life Artists: the Shop Steward : Past and Future",
    author = "Sommer, {Finn M.} and Andersen, {Anders Siig} and Olesen, {Henning Salling}",
    year = "1996",
    language = "English",
    editor = "Olesen, {Henning Salling}",
    booktitle = "Adult Education and the Labour Market II",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Sommer, FM, Andersen, AS & Olesen, HS 1996, Organization Legionaires or Life Artists: the Shop Steward : Past and Future. i HS Olesen (red.), Adult Education and the Labour Market II. Roskilde Universitet, Roskilde, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 39.

Organization Legionaires or Life Artists : the Shop Steward : Past and Future. / Sommer, Finn M.; Andersen, Anders Siig; Olesen, Henning Salling.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Organization Legionaires or Life Artists

T2 - the Shop Steward : Past and Future

AU - Sommer, Finn M.

AU - Andersen, Anders Siig

AU - Olesen, Henning Salling

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Book chapter

BT - Adult Education and the Labour Market II

A2 - Olesen, Henning Salling

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Sommer FM, Andersen AS, Olesen HS. Organization Legionaires or Life Artists: the Shop Steward : Past and Future. I Olesen HS, red., Adult Education and the Labour Market II. Roskilde: Roskilde Universitet. 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 39).