Orden og uorden

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelPraksis, rum og mobilitet : socialgeografiske bidrag
    RedaktørerKirsten Simonsen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2001
    Sider26 s.
    StatusUdgivet - 2001

Juul, K. (2001). Orden og uorden: decentralisering, lokalforvaltning af stedstilknytning blandt hyrder og bureaukrater i det nordlige Senegal. I K. Simonsen (red.), Praksis, rum og mobilitet: socialgeografiske bidrag (s. 26 s.). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Juul, Kristine. / Orden og uorden : decentralisering, lokalforvaltning af stedstilknytning blandt hyrder og bureaukrater i det nordlige Senegal. Praksis, rum og mobilitet: socialgeografiske bidrag. red. / Kirsten Simonsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001. s. 26 s.
    @inbook{164602c052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Orden og uorden: decentralisering, lokalforvaltning af stedstilknytning blandt hyrder og bureaukrater i det nordlige Senegal",
    author = "Kristine Juul",
    year = "2001",
    pages = "26 s.",
    editor = "Kirsten Simonsen",
    booktitle = "Praksis, rum og mobilitet",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Juul, K 2001, Orden og uorden: decentralisering, lokalforvaltning af stedstilknytning blandt hyrder og bureaukrater i det nordlige Senegal. i K Simonsen (red.), Praksis, rum og mobilitet: socialgeografiske bidrag. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 26 s.

Orden og uorden : decentralisering, lokalforvaltning af stedstilknytning blandt hyrder og bureaukrater i det nordlige Senegal. / Juul, Kristine.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Orden og uorden

T2 - decentralisering, lokalforvaltning af stedstilknytning blandt hyrder og bureaukrater i det nordlige Senegal

AU - Juul, Kristine

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 26 s.

BT - Praksis, rum og mobilitet

A2 - Simonsen, Kirsten

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Juul K. Orden og uorden: decentralisering, lokalforvaltning af stedstilknytning blandt hyrder og bureaukrater i det nordlige Senegal. I Simonsen K, red., Praksis, rum og mobilitet: socialgeografiske bidrag. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. 2001. s. 26 s.