Opsummering af perspektiver på læreruddannelse og traineeansættelse

Birgitte Elle, John Matthias Gulløv

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelTrainee i Gentofte Kommune : Følgeforskning om lærerstuderendes arbejde i praksis
RedaktørerBirgitte Elle, John Gulløv
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagProfessionshøjskolen UCC
Publikationsdato2010
Sider90-98
Kapitel4
ISBN (Elektronisk)978-87-91786-99-0
StatusUdgivet - 2010

Elle, B., & Gulløv, J. M. (2010). Opsummering af perspektiver på læreruddannelse og traineeansættelse. I B. Elle, & J. Gulløv (red.), Trainee i Gentofte Kommune: Følgeforskning om lærerstuderendes arbejde i praksis (s. 90-98). København: Professionshøjskolen UCC.
Elle, Birgitte ; Gulløv, John Matthias . / Opsummering af perspektiver på læreruddannelse og traineeansættelse. Trainee i Gentofte Kommune: Følgeforskning om lærerstuderendes arbejde i praksis. red. / Birgitte Elle ; John Gulløv. København : Professionshøjskolen UCC, 2010. s. 90-98
@inbook{81253ac6d2c044aeb70b7cfe228a0506,
title = "Opsummering af perspektiver p{\aa} l{\ae}reruddannelse og traineeans{\ae}ttelse",
author = "Birgitte Elle and Gull{\o}v, {John Matthias}",
year = "2010",
pages = "90--98",
editor = "Birgitte Elle and John Gull{\o}v",
booktitle = "Trainee i Gentofte Kommune",
publisher = "Professionsh{\o}jskolen UCC",

Elle, B & Gulløv, JM 2010, Opsummering af perspektiver på læreruddannelse og traineeansættelse. i B Elle & J Gulløv (red), Trainee i Gentofte Kommune: Følgeforskning om lærerstuderendes arbejde i praksis. Professionshøjskolen UCC, København, s. 90-98.

Opsummering af perspektiver på læreruddannelse og traineeansættelse. / Elle, Birgitte; Gulløv, John Matthias .

Trainee i Gentofte Kommune: Følgeforskning om lærerstuderendes arbejde i praksis. red. / Birgitte Elle; John Gulløv. København : Professionshøjskolen UCC, 2010. s. 90-98.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Opsummering af perspektiver på læreruddannelse og traineeansættelse

AU - Elle, Birgitte