Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Denne undersøgelse ser nærmere på offentligt og privatansatte medarbejdere i
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 18 jun. 2017

@book{92f6bc765df34a5980dba6fe93fdc330,
title = "Oplevet usikkerhed, ytringsfrihed og selvcensur i {\ae}ldreplejen blandt offentligt og privat ansatte",
abstract = "Denne unders{\o}gelse ser n{\ae}rmere p{\aa} offentligt og privatansatte medarbejdere i{\ae}ldreplejens oplevede usikkerhed og mulighed for at ud{\o}ve kritik. Unders{\o}gelsen er baseret p{\aa} surveydata og interviews med 20 social- og sundhedsmedarbejdere.",
author = "Rasmus Willig and Anders Ejrn{\ae}s",
year = "2017",
month = "6",
day = "18",
publisher = "Roskilde Universitet",

Oplevet usikkerhed, ytringsfrihed og selvcensur i ældreplejen blandt offentligt og privat ansatte. / Willig, Rasmus; Ejrnæs, Anders.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2017. 52 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Oplevet usikkerhed, ytringsfrihed og selvcensur i ældreplejen blandt offentligt og privat ansatte

AU - Willig, Rasmus

AU - Ejrnæs, Anders

PY - 2017/6/18

Y1 - 2017/6/18

N2 - Denne undersøgelse ser nærmere på offentligt og privatansatte medarbejdere iældreplejens oplevede usikkerhed og mulighed for at udøve kritik. Undersøgelsen er baseret på surveydata og interviews med 20 social- og sundhedsmedarbejdere.

AB - Denne undersøgelse ser nærmere på offentligt og privatansatte medarbejdere iældreplejens oplevede usikkerhed og mulighed for at udøve kritik. Undersøgelsen er baseret på surveydata og interviews med 20 social- og sundhedsmedarbejdere.

M3 - Rapport

BT - Oplevet usikkerhed, ytringsfrihed og selvcensur i ældreplejen blandt offentligt og privat ansatte

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde