Open source development

Coordination by means of continuous integration

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

Titel26 th Information Systems Research Seminar in Scandinavia (IRIS26)
    ForlagHelsinki School of Economics
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003
    BegivenhedInformation Systems Research Seminar in Scandinavia - Porvoo, Finland
    Varighed: 9 aug. 200312 aug. 2003
    Konferencens nummer: 26

Konference

KonferenceInformation Systems Research Seminar in Scandinavia
    Nummer26
    LandFinland
    ByPorvoo
    Periode09/08/200312/08/2003

Bibliografisk note

Seminar in Scaninavia"

Holck, J., & Jørgensen, N. H. (2003). Open source development: Coordination by means of continuous integration. I 26 th Information Systems Research Seminar in Scandinavia (IRIS26) Helsinki School of Economics.
    Holck, Jesper ; Jørgensen, Niels Henrik. / Open source development : Coordination by means of continuous integration. 26 th Information Systems Research Seminar in Scandinavia (IRIS26). Helsinki School of Economics, 2003.
    @inproceedings{be01d780d31411db9c7c000ea68e967b,
    title = "Open source development: Coordination by means of continuous integration",
    author = "Jesper Holck and J{\o}rgensen, {Niels Henrik}",
    note = "Udgivet p{\aa} CD-rom {"}Electronic proceedings of the 26th Information Systems Research Seminar in Scaninavia{"}",
    year = "2003",
    booktitle = "26 th Information Systems Research Seminar in Scandinavia (IRIS26)",
    publisher = "Helsinki School of Economics",

Holck, J & Jørgensen, NH 2003, Open source development: Coordination by means of continuous integration. i 26 th Information Systems Research Seminar in Scandinavia (IRIS26). Helsinki School of Economics, Information Systems Research Seminar in Scandinavia, Porvoo, Finland, 09/08/2003.

Open source development : Coordination by means of continuous integration. / Holck, Jesper; Jørgensen, Niels Henrik.

TY - GEN

T1 - Open source development

T2 - Coordination by means of continuous integration

AU - Holck, Jesper