Resumé

Kulturen i den enkelte forvaltning spiller afgørende rolle for fortolkningen af offentlighedslovens regler. Og faktisk tyder meget på, at åbenhedskulturen ikke står så stærkt i centraladministrationen, som man måske skulle tro, skriver Pernille Boye Koch, lektor i offentlig ret ved Roskilde Universitet.
OriginalsprogDansk
AvisAltinget | Embedsværk
StatusUdgivet - 7 apr. 2016

Citer dette

@article{5fde4d6ffe594feba0babcef5e79f6b0,
title = "Ondt i aktindsigten?",
abstract = "Kulturen i den enkelte forvaltning spiller afg{\o}rende rolle for fortolkningen af offentlighedslovens regler. Og faktisk tyder meget p{\aa}, at {\aa}benhedskulturen ikke st{\aa}r s{\aa} st{\ae}rkt i centraladministrationen, som man m{\aa}ske skulle tro, skriver Pernille Boye Koch, lektor i offentlig ret ved Roskilde Universitet.",
author = "Koch, {Pernille Boye}",
year = "2016",
month = "4",
day = "7",
language = "Dansk",
journal = "Altinget | Embedsv{\ae}rk",
publisher = "Altinget",

}

Ondt i aktindsigten? / Koch, Pernille Boye.

I: Altinget | Embedsværk, 07.04.2016.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

TY - INPR

T1 - Ondt i aktindsigten?

AU - Koch, Pernille Boye

PY - 2016/4/7

Y1 - 2016/4/7

N2 - Kulturen i den enkelte forvaltning spiller afgørende rolle for fortolkningen af offentlighedslovens regler. Og faktisk tyder meget på, at åbenhedskulturen ikke står så stærkt i centraladministrationen, som man måske skulle tro, skriver Pernille Boye Koch, lektor i offentlig ret ved Roskilde Universitet.

AB - Kulturen i den enkelte forvaltning spiller afgørende rolle for fortolkningen af offentlighedslovens regler. Og faktisk tyder meget på, at åbenhedskulturen ikke står så stærkt i centraladministrationen, som man måske skulle tro, skriver Pernille Boye Koch, lektor i offentlig ret ved Roskilde Universitet.

M3 - Bidrag til avis - Kronik

JO - Altinget | Embedsværk

JF - Altinget | Embedsværk

ER -