On parts of parts and ascending continued fractions

an investigation of the origins and spread of a peculiar system«

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1988
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints
    Nummer1988:2
    ISSN0902-901x

• matematikhistorie
    • brøker
    • opadstigende kædebrøker
    • islam
    • Egypten
    • Babylonien

Høyrup, J. (1988). On parts of parts and ascending continued fractions: an investigation of the origins and spread of a peculiar system«. Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, Nr. 1988:2
    Høyrup, Jens. / On parts of parts and ascending continued fractions : an investigation of the origins and spread of a peculiar system«. Roskilde : Roskilde Universitet, 1988. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1988:2).
    @book{f4970be052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "On parts of parts and ascending continued fractions: an investigation of the origins and spread of a peculiar system«",
    keywords = "matematikhistorie, br{\o}ker, opadstigende k{\ae}debr{\o}ker, islam, Egypten, Babylonien",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1988",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Høyrup, J 1988, On parts of parts and ascending continued fractions: an investigation of the origins and spread of a peculiar system«. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, nr. 1988:2, Roskilde Universitet, Roskilde.

On parts of parts and ascending continued fractions : an investigation of the origins and spread of a peculiar system«. / Høyrup, Jens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - On parts of parts and ascending continued fractions

T2 - an investigation of the origins and spread of a peculiar system«

AU - Høyrup, Jens

PY - 1988

Y1 - 1988

KW - matematikhistorie

KW - brøker

KW - opadstigende kædebrøker

KW - islam

KW - Egypten

KW - Babylonien

M3 - Rapport

BT - On parts of parts and ascending continued fractions

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Høyrup J. On parts of parts and ascending continued fractions: an investigation of the origins and spread of a peculiar system«. Roskilde: Roskilde Universitet, 1988. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1988:2).