Omstilling af byggesektoren i Region Sjælland

Maj-Britt Quitzau, Inger Stauning, Jesper Holm, Bent Søndergård, Sten Bonke, Merete Nørby

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TitelKlimaændringer og innovation i byggeriet
RedaktørerInger Stauning
Udgivelses stedwww.klimabyggeri.dk
ForlagRoskilde Universitet
Publikationsdato2008
StatusUdgivet - 2008

Quitzau, M-B., Stauning, I., Holm, J., Søndergård, B., Bonke, S., & Nørby, M. (2008). Omstilling af byggesektoren i Region Sjælland. I I. Stauning (red.), Klimaændringer og innovation i byggeriet www.klimabyggeri.dk: Roskilde Universitet.
Quitzau, Maj-Britt ; Stauning, Inger ; Holm, Jesper ; Søndergård, Bent ; Bonke, Sten ; Nørby, Merete. / Omstilling af byggesektoren i Region Sjælland. Klimaændringer og innovation i byggeriet. red. / Inger Stauning. www.klimabyggeri.dk : Roskilde Universitet, 2008.
@inbook{66e4c910ff4c11dda00f000ea68e967b,
title = "Omstilling af byggesektoren i Region Sj{\ae}lland",
author = "Maj-Britt Quitzau and Inger Stauning and Jesper Holm and Bent S{\o}nderg{\aa}rd and Sten Bonke and Merete N{\o}rby",
year = "2008",
editor = "Inger Stauning",
booktitle = "Klima{\ae}ndringer og innovation i byggeriet",
publisher = "Roskilde Universitet",

Quitzau, M-B, Stauning, I, Holm, J, Søndergård, B, Bonke, S & Nørby, M 2008, Omstilling af byggesektoren i Region Sjælland. i I Stauning (red.), Klimaændringer og innovation i byggeriet. Roskilde Universitet, www.klimabyggeri.dk.

Omstilling af byggesektoren i Region Sjælland. / Quitzau, Maj-Britt; Stauning, Inger; Holm, Jesper; Søndergård, Bent; Bonke, Sten; Nørby, Merete.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Omstilling af byggesektoren i Region Sjælland

AU - Quitzau, Maj-Britt