Care Work in Crisis

Reclaiming the Nordic Ethos of Care

Bidragets oversatte titel: Omsorgsarbejde i krise: Om at tilbagevinde den nordiske omsorgs særkende

Sirpa Wrede (Redaktør), Lea Henriksson (Redaktør), Håkon Høst (Redaktør), Stina Johansson (Redaktør), Betina Dybbroe (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedLund
    ForlagStudentlitteratur
    ISBN (Trykt)978-91-44-05253-3
    StatusUdgivet - 2008

• læringskrise
    • rekruttering
    • fastholdelse

Wrede, S., Henriksson, L., Høst, H., Johansson, S., & Dybbroe, B. (red.) (2008). Care Work in Crisis: Reclaiming the Nordic Ethos of Care. Lund: Studentlitteratur.
    Wrede, Sirpa (Redaktør) ; Henriksson, Lea (Redaktør) ; Høst, Håkon (Redaktør) ; Johansson, Stina (Redaktør) ; Dybbroe, Betina (Redaktør). / Care Work in Crisis : Reclaiming the Nordic Ethos of Care. Lund : Studentlitteratur, 2008. 304 s.
    @book{7a091a70e4b611dcb321000ea68e967b,
    title = "Care Work in Crisis: Reclaiming the Nordic Ethos of Care",
    keywords = "l{\ae}ringskrise, rekruttering, fastholdelse",
    editor = "Sirpa Wrede and Lea Henriksson and H{\aa}kon H{\o}st and Stina Johansson and Betina Dybbroe",
    year = "2008",
    language = "English",
    isbn = "978-91-44-05253-3",
    publisher = "Studentlitteratur",

Wrede, S, Henriksson, L, Høst, H, Johansson, S & Dybbroe, B (red) 2008, Care Work in Crisis: Reclaiming the Nordic Ethos of Care. Studentlitteratur, Lund.

Care Work in Crisis : Reclaiming the Nordic Ethos of Care. / Wrede, Sirpa (Redaktør); Henriksson, Lea (Redaktør); Høst, Håkon (Redaktør); Johansson, Stina (Redaktør); Dybbroe, Betina (Redaktør).

Lund : Studentlitteratur, 2008. 304 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Care Work in Crisis

T2 - Reclaiming the Nordic Ethos of Care

A2 - Wrede, Sirpa

A2 - Henriksson, Lea

A2 - Høst, Håkon

A2 - Johansson, Stina

A2 - Dybbroe, Betina

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - læringskrise

KW - rekruttering

KW - fastholdelse

M3 - Anthology

SN - 978-91-44-05253-3

BT - Care Work in Crisis

PB - Studentlitteratur

CY - Lund

Wrede S, (ed.), Henriksson L, (ed.), Høst H, (ed.), Johansson S, (ed.), Dybbroe B, (ed.). Care Work in Crisis: Reclaiming the Nordic Ethos of Care. Lund: Studentlitteratur, 2008. 304 s.