Omsorg og arbejde

En sociologisk studie af ændringer i den hjemmebaserede omsorg

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Udgivelses stedBergen
ForlagThe University of Bergen
StatusUdgivet - 1997
NavnBergen Studies in Sociology
ISSN2535-3519

Christensen, K. (1997). Omsorg og arbejde: En sociologisk studie af ændringer i den hjemmebaserede omsorg. Bergen: The University of Bergen. Bergen Studies in Sociology
Christensen, Karen. / Omsorg og arbejde : En sociologisk studie af ændringer i den hjemmebaserede omsorg. Bergen : The University of Bergen, 1997. (Bergen Studies in Sociology).
@book{fbe1ad0a63dc44a7a0b63dbc207ddc48,
title = "Omsorg og arbejde: En sociologisk studie af {\ae}ndringer i den hjemmebaserede omsorg",
author = "Karen Christensen",
year = "1997",
publisher = "The University of Bergen",

Christensen, K 1997, Omsorg og arbejde: En sociologisk studie af ændringer i den hjemmebaserede omsorg. Bergen Studies in Sociology, The University of Bergen, Bergen.

Omsorg og arbejde : En sociologisk studie af ændringer i den hjemmebaserede omsorg. / Christensen, Karen.

Bergen : The University of Bergen, 1997. (Bergen Studies in Sociology).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Omsorg og arbejde

T2 - En sociologisk studie af ændringer i den hjemmebaserede omsorg

AU - Christensen, Karen

PY - 1997

Y1 - 1997

UR - http://hdl.handle.net/1956/16162

M3 - Bog

BT - Omsorg og arbejde

PB - The University of Bergen

CY - Bergen

Christensen K. Omsorg og arbejde: En sociologisk studie af ændringer i den hjemmebaserede omsorg. Bergen: The University of Bergen, 1997. (Bergen Studies in Sociology).