Om tidsler, baseball og jazz i faglig formidling

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelVinkler på faglig formidling
    RedaktørerLeslie Fleming, Bruno Ingemann
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2002
    StatusUdgivet - 2002
    NavnPapirer om faglig formidling
    Nummer48 [53]
    ISSN0901-5671

Knudsen, S. (2002). Om tidsler, baseball og jazz i faglig formidling. I L. Fleming, & B. Ingemann (red.), Vinkler på faglig formidling Roskilde: Roskilde Universitet. Papirer om faglig formidling, Nr. 48 [53]
    Knudsen, Sanne. / Om tidsler, baseball og jazz i faglig formidling. Vinkler på faglig formidling. red. / Leslie Fleming ; Bruno Ingemann. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Papirer om faglig formidling; Nr. 48 [53]).
    @inbook{e6ab471052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Om tidsler, baseball og jazz i faglig formidling",
    author = "Sanne Knudsen",
    year = "2002",
    editor = "Leslie Fleming and Bruno Ingemann",
    booktitle = "Vinkler p{\aa} faglig formidling",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Knudsen, S 2002, Om tidsler, baseball og jazz i faglig formidling. i L Fleming & B Ingemann (red), Vinkler på faglig formidling. Roskilde Universitet, Roskilde, Papirer om faglig formidling, nr. 48 [53].

Om tidsler, baseball og jazz i faglig formidling. / Knudsen, Sanne.

Vinkler på faglig formidling. red. / Leslie Fleming; Bruno Ingemann. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Papirer om faglig formidling; Nr. 48 [53]).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Om tidsler, baseball og jazz i faglig formidling

AU - Knudsen, Sanne

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Vinkler på faglig formidling

A2 - Fleming, Leslie

A2 - Ingemann, Bruno

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Knudsen S. Om tidsler, baseball og jazz i faglig formidling. I Fleming L, Ingemann B, red., Vinkler på faglig formidling. Roskilde: Roskilde Universitet. 2002. (Papirer om faglig formidling; Nr. 48 [53]).