Nils Bredsdorff

NavnSkriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek
    Nummer27
    ISSN0105-564x

Bredsdorff, N. (1998). Om studiet af forvaltningen: public choice, historisk institutionalisme og konstruktivisme. Roskilde: Roskilde Universitetsbibliotek. Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek, Nr. 27
    Bredsdorff, Nils. / Om studiet af forvaltningen : public choice, historisk institutionalisme og konstruktivisme. Roskilde : Roskilde Universitetsbibliotek, 1998. 89 s. (Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek; Nr. 27).
    @book{bd8915c055cf11da99c9000ea68e967b,
    title = "Om studiet af forvaltningen: public choice, historisk institutionalisme og konstruktivisme",
    author = "Nils Bredsdorff",
    year = "1998",
    publisher = "Roskilde Universitetsbibliotek",

Bredsdorff, N 1998, Om studiet af forvaltningen: public choice, historisk institutionalisme og konstruktivisme. Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek, nr. 27, Roskilde Universitetsbibliotek, Roskilde.

Om studiet af forvaltningen : public choice, historisk institutionalisme og konstruktivisme. / Bredsdorff, Nils.

Roskilde : Roskilde Universitetsbibliotek, 1998. 89 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Om studiet af forvaltningen

T2 - public choice, historisk institutionalisme og konstruktivisme

AU - Bredsdorff, Nils

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bog

BT - Om studiet af forvaltningen

PB - Roskilde Universitetsbibliotek

CY - Roskilde

Bredsdorff N. Om studiet af forvaltningen: public choice, historisk institutionalisme og konstruktivisme. Roskilde: Roskilde Universitetsbibliotek, 1998. 89 s. (Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek; Nr. 27).