Om praktiklæringsprojektets formål, design og teoretiske baggrund

Kirsten Weber

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelErfaringer i institutioner : et problemkatalog udfra 36 praktikker i pædagoguddannelsen
    RedaktørerKirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998
    NavnRapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"
    Nummer6

Weber, K. (1998). Om praktiklæringsprojektets formål, design og teoretiske baggrund. I K. Weber (red.), Erfaringer i institutioner: et problemkatalog udfra 36 praktikker i pædagoguddannelsen Roskilde: Roskilde Universitet. Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", Nr. 6
    Weber, Kirsten. / Om praktiklæringsprojektets formål, design og teoretiske baggrund. Erfaringer i institutioner: et problemkatalog udfra 36 praktikker i pædagoguddannelsen. red. / Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 6).
    @inbook{8a75808052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Om praktikl{\ae}ringsprojektets form{\aa}l, design og teoretiske baggrund",
    author = "Kirsten Weber",
    year = "1998",
    editor = "Kirsten Weber",
    booktitle = "Erfaringer i institutioner",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Weber, K 1998, Om praktiklæringsprojektets formål, design og teoretiske baggrund. i K Weber (red.), Erfaringer i institutioner: et problemkatalog udfra 36 praktikker i pædagoguddannelsen. Roskilde Universitet, Roskilde, Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", nr. 6.

Om praktiklæringsprojektets formål, design og teoretiske baggrund. / Weber, Kirsten.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Om praktiklæringsprojektets formål, design og teoretiske baggrund

AU - Weber, Kirsten

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Erfaringer i institutioner

A2 - Weber, Kirsten

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Weber K. Om praktiklæringsprojektets formål, design og teoretiske baggrund. I Weber K, red., Erfaringer i institutioner: et problemkatalog udfra 36 praktikker i pædagoguddannelsen. Roskilde: Roskilde Universitet. 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 6).