Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    OriginalsprogDansk
    TitelOm paradokser og kvalitet i dansk madkultur
    Antal sider2
    ForlagTeknologirådet
    Publikationsdato2004
    Sider16-18
    ISBN (Trykt)87-90221-96-6
    StatusUdgivet - 2004
    BegivenhedFødevareudbuddet i Danmark, myter og facts, Bioforum-konference på Christiansborg - København, Danmark
    Varighed: 2 jun. 20042 jun. 2004

    Konference

    KonferenceFødevareudbuddet i Danmark, myter og facts, Bioforum-konference på Christiansborg
    LandDanmark
    ByKøbenhavn
    Periode02/06/200402/06/2004

    Citer dette

    Jacobsen, J. K. (2004). Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur. I Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur (s. 16-18). Teknologirådet.