Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    OriginalsprogDansk
    TitelOm paradokser og kvalitet i dansk madkultur
    Antal sider2
    ForlagTeknologirådet
    Publikationsdato2004
    Sider16-18
    ISBN (Trykt)87-90221-96-6
    StatusUdgivet - 2004
    BegivenhedFødevareudbuddet i Danmark, myter og facts, Bioforum-konference på Christiansborg - København, Danmark
    Varighed: 2 jun. 20042 jun. 2004

    Konference

    KonferenceFødevareudbuddet i Danmark, myter og facts, Bioforum-konference på Christiansborg
    LandDanmark
    ByKøbenhavn
    Periode02/06/200402/06/2004

    Citer dette

    Jacobsen, J. K. (2004). Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur. I Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur (s. 16-18). Teknologirådet.
    Jacobsen, Jan Krag. / Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur. Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur. Teknologirådet, 2004. s. 16-18
    @inproceedings{a29577d052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur",
    author = "Jacobsen, {Jan Krag}",
    year = "2004",
    language = "Dansk",
    isbn = "87-90221-96-6",
    pages = "16--18",
    booktitle = "Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur",
    publisher = "Teknologir{\aa}det",

    }

    Jacobsen, JK 2004, Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur. i Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur. Teknologirådet, s. 16-18, Fødevareudbuddet i Danmark, myter og facts, Bioforum-konference på Christiansborg, København, Danmark, 02/06/2004.

    Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur. / Jacobsen, Jan Krag.

    Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur. Teknologirådet, 2004. s. 16-18.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    TY - GEN

    T1 - Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur

    AU - Jacobsen, Jan Krag

    PY - 2004

    Y1 - 2004

    M3 - Konferencebidrag i proceedings

    SN - 87-90221-96-6

    SP - 16

    EP - 18

    BT - Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur

    PB - Teknologirådet

    ER -

    Jacobsen JK. Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur. I Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur. Teknologirådet. 2004. s. 16-18