Om kreativitet og socialt entreprenørskab bl.a. ved universiteterne

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Resumé

TitelSocialt entreprenørskab på RUC
    RedaktørerSøren Dupont
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato10 jan. 2015
    Sider9-23
    ISBN (Trykt)978-87-7349-879-8
    StatusUdgivet - 10 jan. 2015

• socialt entreprenørskab

Dupont, S. (2015). Om kreativitet og socialt entreprenørskab bl.a. ved universiteterne. I S. Dupont (red.), Socialt entreprenørskab på RUC (s. 9-23). Roskilde: Roskilde Universitet.
    Dupont, Søren. / Om kreativitet og socialt entreprenørskab bl.a. ved universiteterne. Socialt entreprenørskab på RUC. red. / Søren Dupont. Roskilde : Roskilde Universitet, 2015. s. 9-23
    @inbook{4c84021064e54cdba7b45ba93f46a1fc,
    title = "Om kreativitet og socialt entrepren{\o}rskab bl.a. ved universiteterne",
    abstract = "Artiklen fokuserer p{\aa} John Deweys og Paulo Freires teorier som en art grundlagsdiskussion for social entrepren{\o}rskab. Diskussionerne omkring dette s{\ae}ttes ind i rammerne for universiteternes virke i dag, og forfatteren v{\ae}lger i den forbindelse af se social entrepren{\o}rskab som en mulighed for at bevare kritisk distance til den videnskabelige udvikling ved universiteterne. I den forbindelse diskuteres relationerne mellem dannelse og halvdannelse, s{\aa}ledes som Theodor W. Adorno i slutningen af 1950´erne formulerede sin teori om halvdannelse.Til sidst diskuterer artiklen kreativitet, social fantasi og demokratiske fors{\o}g og eksperimenter som en del af entrepren{\o}rskab.",
    keywords = "socialt entrepren{\o}rskab",
    author = "S{\o}ren Dupont",
    year = "2015",
    month = "1",
    day = "10",
    isbn = "978-87-7349-879-8",
    pages = "9--23",
    editor = "S{\o}ren Dupont",
    booktitle = "Socialt entrepren{\o}rskab p{\aa} RUC",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Dupont, S 2015, Om kreativitet og socialt entreprenørskab bl.a. ved universiteterne. i S Dupont (red.), Socialt entreprenørskab på RUC. Roskilde Universitet, Roskilde, s. 9-23.

Om kreativitet og socialt entreprenørskab bl.a. ved universiteterne. / Dupont, Søren.

Socialt entreprenørskab på RUC. red. / Søren Dupont. Roskilde : Roskilde Universitet, 2015. s. 9-23.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Om kreativitet og socialt entreprenørskab bl.a. ved universiteterne

AU - Dupont, Søren

PY - 2015/1/10

Y1 - 2015/1/10

N2 - Artiklen fokuserer på John Deweys og Paulo Freires teorier som en art grundlagsdiskussion for social entreprenørskab. Diskussionerne omkring dette sættes ind i rammerne for universiteternes virke i dag, og forfatteren vælger i den forbindelse af se social entreprenørskab som en mulighed for at bevare kritisk distance til den videnskabelige udvikling ved universiteterne. I den forbindelse diskuteres relationerne mellem dannelse og halvdannelse, således som Theodor W. Adorno i slutningen af 1950´erne formulerede sin teori om halvdannelse.Til sidst diskuterer artiklen kreativitet, social fantasi og demokratiske forsøg og eksperimenter som en del af entreprenørskab.

AB - Artiklen fokuserer på John Deweys og Paulo Freires teorier som en art grundlagsdiskussion for social entreprenørskab. Diskussionerne omkring dette sættes ind i rammerne for universiteternes virke i dag, og forfatteren vælger i den forbindelse af se social entreprenørskab som en mulighed for at bevare kritisk distance til den videnskabelige udvikling ved universiteterne. I den forbindelse diskuteres relationerne mellem dannelse og halvdannelse, således som Theodor W. Adorno i slutningen af 1950´erne formulerede sin teori om halvdannelse.Til sidst diskuterer artiklen kreativitet, social fantasi og demokratiske forsøg og eksperimenter som en del af entreprenørskab.

KW - socialt entreprenørskab

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7349-879-8

SP - 9