Victims in the moral economy of suffering

Humiliation, retaliation and sacrifice

Bidragets oversatte titel: Ofre i lidelsens moralske økonomi

Sofie Danneskiold-Samsøe

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelHistories of Victimhood
RedaktørerHenrik Rønsbo, Steffen Jensen
Udgivelses stedPennsylvania
ForlagUniversity of Pennsylvania Press
Publikationsdato2014
ISBN (Trykt)9780812245851
StatusUdgivet - 2014

• victimisation
  • suffering
  • sacrifice

Danneskiold-Samsøe, S. (2014). Victims in the moral economy of suffering: Humiliation, retaliation and sacrifice. I H. Rønsbo, & S. Jensen (red.), Histories of Victimhood Pennsylvania: University of Pennsylvania Press.
Danneskiold-Samsøe, Sofie. / Victims in the moral economy of suffering : Humiliation, retaliation and sacrifice. Histories of Victimhood. red. / Henrik Rønsbo ; Steffen Jensen. Pennsylvania : University of Pennsylvania Press, 2014.
@inbook{1e669e754b0d4b54a973fe52481de9d4,
title = "Victims in the moral economy of suffering: Humiliation, retaliation and sacrifice",
keywords = "victimisation, suffering, sacrifice",
author = "Sofie Danneskiold-Sams{\o}e",
year = "2014",
language = "English",
isbn = "9780812245851",
editor = "Henrik R{\o}nsbo and Steffen Jensen",
booktitle = "Histories of Victimhood",
publisher = "University of Pennsylvania Press",
address = "United States",

Danneskiold-Samsøe, S 2014, Victims in the moral economy of suffering: Humiliation, retaliation and sacrifice. i H Rønsbo & S Jensen (red), Histories of Victimhood. University of Pennsylvania Press, Pennsylvania.

Victims in the moral economy of suffering : Humiliation, retaliation and sacrifice. / Danneskiold-Samsøe, Sofie.

Histories of Victimhood. red. / Henrik Rønsbo; Steffen Jensen. Pennsylvania : University of Pennsylvania Press, 2014.

TY - CHAP

T1 - Victims in the moral economy of suffering

T2 - Humiliation, retaliation and sacrifice

AU - Danneskiold-Samsøe, Sofie