Offentlige-privat partnerskaber (OPP)

Notat om danske og internationale erfaringer med OPP

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

ForlagKORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning
    ISBN (Trykt)978-87-7509-560-5
    StatusUdgivet - aug. 2013

Petersen, O. H. (2013). Offentlige-privat partnerskaber (OPP): Notat om danske og internationale erfaringer med OPP. KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning .
    Petersen, Ole Helby. / Offentlige-privat partnerskaber (OPP) : Notat om danske og internationale erfaringer med OPP. KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning , 2013.
    @book{869da7bddff04234b3aeb1f86aeb335f,
    title = "Offentlige-privat partnerskaber (OPP): Notat om danske og internationale erfaringer med OPP",
    author = "Petersen, {Ole Helby}",
    year = "2013",
    month = "8",
    isbn = "978-87-7509-560-5",
    publisher = "KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning",
    address = "Danmark",

Petersen, OH 2013, Offentlige-privat partnerskaber (OPP): Notat om danske og internationale erfaringer med OPP. KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning .

Offentlige-privat partnerskaber (OPP) : Notat om danske og internationale erfaringer med OPP. / Petersen, Ole Helby.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Offentlige-privat partnerskaber (OPP)

T2 - Notat om danske og internationale erfaringer med OPP

AU - Petersen, Ole Helby

PY - 2013/8

Y1 - 2013/8

M3 - Rapport

SN - 978-87-7509-560-5

BT - Offentlige-privat partnerskaber (OPP)

PB - KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning

Petersen OH. Offentlige-privat partnerskaber (OPP): Notat om danske og internationale erfaringer med OPP. KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning , 2013.