Offentlig ledelse set gennem en organisationspsykologisk linse

kritik og anbefalinger

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

Ledelseskommissionen har opstillet 13 teser, som skal tjene til inspiration for at forbedre den offentlige ledelse. Fra en organisationspsykologisk synsvinkel er følgende udfordringer og vilkår vigtige at konfrontere.
OriginalsprogDansk
TitelForskerbidrag : 15 forskere i Danmark har givet deres bud på, hvad der karakteriserer offentlige ledere og hvilke udfordringer de står overfor.
Antal sider5
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagLedelseskommissionen
Publikationsdatonov. 2017
Sider88-92
AnsøgerLedelseskommissionen
StatusUdgivet - nov. 2017

Emneord

  • NPM
  • motivation
  • ansvarlighedstab
  • følelser
  • refleksion

Citer dette

Visholm, S. (2017). Offentlig ledelse set gennem en organisationspsykologisk linse: kritik og anbefalinger. I Forskerbidrag : 15 forskere i Danmark har givet deres bud på, hvad der karakteriserer offentlige ledere og hvilke udfordringer de står overfor. (s. 88-92). København: Ledelseskommissionen.
Visholm, Steen. / Offentlig ledelse set gennem en organisationspsykologisk linse : kritik og anbefalinger. Forskerbidrag : 15 forskere i Danmark har givet deres bud på, hvad der karakteriserer offentlige ledere og hvilke udfordringer de står overfor.. København : Ledelseskommissionen, 2017. s. 88-92
@inbook{9fc5a05a9aa147868358c193d17098e8,
title = "Offentlig ledelse set gennem en organisationspsykologisk linse: kritik og anbefalinger",
abstract = "Ledelseskommissionen har opstillet 13 teser, som skal tjene til inspiration for at forbedre den offentlige ledelse. Fra en organisationspsykologisk synsvinkel er f{\o}lgende udfordringer og vilk{\aa}r vigtige at konfrontere.",
keywords = "NPM, motivation, ansvarlighedstab, f{\o}lelser, refleksion",
author = "Steen Visholm",
year = "2017",
month = "11",
language = "Dansk",
pages = "88--92",
booktitle = "Forskerbidrag",
publisher = "Ledelseskommissionen",

}

Visholm, S 2017, Offentlig ledelse set gennem en organisationspsykologisk linse: kritik og anbefalinger. i Forskerbidrag : 15 forskere i Danmark har givet deres bud på, hvad der karakteriserer offentlige ledere og hvilke udfordringer de står overfor.. Ledelseskommissionen, København, s. 88-92.

Offentlig ledelse set gennem en organisationspsykologisk linse : kritik og anbefalinger. / Visholm, Steen.

Forskerbidrag : 15 forskere i Danmark har givet deres bud på, hvad der karakteriserer offentlige ledere og hvilke udfordringer de står overfor.. København : Ledelseskommissionen, 2017. s. 88-92.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Offentlig ledelse set gennem en organisationspsykologisk linse

T2 - kritik og anbefalinger

AU - Visholm, Steen

PY - 2017/11

Y1 - 2017/11

N2 - Ledelseskommissionen har opstillet 13 teser, som skal tjene til inspiration for at forbedre den offentlige ledelse. Fra en organisationspsykologisk synsvinkel er følgende udfordringer og vilkår vigtige at konfrontere.

AB - Ledelseskommissionen har opstillet 13 teser, som skal tjene til inspiration for at forbedre den offentlige ledelse. Fra en organisationspsykologisk synsvinkel er følgende udfordringer og vilkår vigtige at konfrontere.

KW - NPM

KW - motivation

KW - ansvarlighedstab

KW - følelser

KW - refleksion

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 88

EP - 92

BT - Forskerbidrag

PB - Ledelseskommissionen

CY - København

ER -

Visholm S. Offentlig ledelse set gennem en organisationspsykologisk linse: kritik og anbefalinger. I Forskerbidrag : 15 forskere i Danmark har givet deres bud på, hvad der karakteriserer offentlige ledere og hvilke udfordringer de står overfor.. København: Ledelseskommissionen. 2017. s. 88-92