U. Lienert, J. Almer, Bo Jakobsen, H.F. Poulsen, W. Pantleon

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    TitelProceedings of the 25th Risø International Symposium on Materials Science: Solution of Deformation Microstructures in 3D
    ForlagDanmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi
    Publikationsdato2004
    Sider417-422
    StatusUdgivet - 2004
    Begivenhed25th Risoe International Symposium on Materials Science - Risø, Danmark
    Varighed: 6 sep. 200410 sep. 2004
    Konferencens nummer: 25

Konference

Konference25th Risoe International Symposium on Materials Science
    Nummer25
    LandDanmark
    ByRisø
    Periode06/09/200410/09/2004

Lienert, U., Almer, J., Jakobsen, B., Poulsen, H. F., & Pantleon, W. (2004). Observation of dislocation structure evolution by analysis of x-ray peak profiles from individual bulk grains. I Proceedings of the 25th Risø International Symposium on Materials Science: Solution of Deformation Microstructures in 3D (s. 417-422). Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi.