Nyheder hvor som helst? Hvad betyder mobile enheder for vores nyhedsforbrug?

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

Resumé

TidsskriftKommunikationsForum
ISSN1901-3035
StatusUdgivet - 7 aug. 2013

@article{adfdf3b806bf4ac9a23f23211f5d5784,
title = "Nyheder hvor som helst? Hvad betyder mobile enheder for vores nyhedsforbrug?",
abstract = "Med udbredelsen af mobile medier kan stadigt flere f{\aa} digitale nyheder hvor som helst og n{\aa}r som helst. Men hvor bruger vi faktisk nyheder i hverdagen? Et nyt internationalt forskningsprojekt unders{\o}ger nyhedsbrug i ni lande. Kim Schr{\o}der og Rasmus Kleis Nielsen fra Center for Magt, Medier og Kommunikation, Roskilde Universitet, har st{\aa}et for den danske del.",
author = "Schr{\o}der, {Kim Christian}",
year = "2013",
month = "8",
day = "7",
journal = "KommunikationsForum",
issn = "1901-3035",

Nyheder hvor som helst? Hvad betyder mobile enheder for vores nyhedsforbrug? / Schrøder, Kim Christian.

I: KommunikationsForum, 07.08.2013.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

TY - INPR

T1 - Nyheder hvor som helst? Hvad betyder mobile enheder for vores nyhedsforbrug?

AU - Schrøder, Kim Christian

PY - 2013/8/7

Y1 - 2013/8/7

N2 - Med udbredelsen af mobile medier kan stadigt flere få digitale nyheder hvor som helst og når som helst. Men hvor bruger vi faktisk nyheder i hverdagen? Et nyt internationalt forskningsprojekt undersøger nyhedsbrug i ni lande. Kim Schrøder og Rasmus Kleis Nielsen fra Center for Magt, Medier og Kommunikation, Roskilde Universitet, har stået for den danske del.

AB - Med udbredelsen af mobile medier kan stadigt flere få digitale nyheder hvor som helst og når som helst. Men hvor bruger vi faktisk nyheder i hverdagen? Et nyt internationalt forskningsprojekt undersøger nyhedsbrug i ni lande. Kim Schrøder og Rasmus Kleis Nielsen fra Center for Magt, Medier og Kommunikation, Roskilde Universitet, har stået for den danske del.

M3 - Bidrag til avis - Kronik

JO - KommunikationsForum