Nye Veje i den by- og boligsociale indsats

Anden delrapport fra evalueringen af seks projekter

Signe Mette Jensen, S.K. Børrensen, T. W. Nielsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedDen Sociale Højskole, København
    ForlagCenter for Forskning i Socialt Arbejde
    StatusUdgivet - 2002

Jensen, S. M., Børrensen, S. K., & Nielsen, T. W. (2002). Nye Veje i den by- og boligsociale indsats: Anden delrapport fra evalueringen af seks projekter. Den Sociale Højskole, København: Center for Forskning i Socialt Arbejde.
    Jensen, Signe Mette ; Børrensen, S.K. ; Nielsen, T. W. / Nye Veje i den by- og boligsociale indsats : Anden delrapport fra evalueringen af seks projekter. Den Sociale Højskole, København : Center for Forskning i Socialt Arbejde, 2002. 176 s.
    @book{582c8a3052af11dbae81000ea68e967b,
    title = "Nye Veje i den by- og boligsociale indsats: Anden delrapport fra evalueringen af seks projekter",
    author = "Jensen, {Signe Mette} and S.K. B{\o}rrensen and Nielsen, {T. W.}",
    year = "2002",
    publisher = "Center for Forskning i Socialt Arbejde",

Jensen, SM, Børrensen, SK & Nielsen, TW 2002, Nye Veje i den by- og boligsociale indsats: Anden delrapport fra evalueringen af seks projekter. Center for Forskning i Socialt Arbejde, Den Sociale Højskole, København.

Nye Veje i den by- og boligsociale indsats : Anden delrapport fra evalueringen af seks projekter. / Jensen, Signe Mette; Børrensen, S.K.; Nielsen, T. W.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Nye Veje i den by- og boligsociale indsats

T2 - Anden delrapport fra evalueringen af seks projekter

AU - Jensen, Signe Mette

AU - Børrensen, S.K.

AU - Nielsen, T. W.

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Rapport

BT - Nye Veje i den by- og boligsociale indsats

PB - Center for Forskning i Socialt Arbejde

CY - Den Sociale Højskole, København

Jensen SM, Børrensen SK, Nielsen TW. Nye Veje i den by- og boligsociale indsats: Anden delrapport fra evalueringen af seks projekter. Den Sociale Højskole, København: Center for Forskning i Socialt Arbejde, 2002. 176 s.