Nye synsvinkler

Om etnografi og evalueringsforskning

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelEvalueringsforskning mellem politik og videnskab : artikler fra "Workshop vedr. metodeproblemer i evalueringsforskning" under Netværket vedr. udvikling af voksenpædagogik som teoriområde
    RedaktørerKirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde Universitetscenter
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1993
    ISBN (Trykt)87-7349-234-5
    StatusUdgivet - 1993

Lundgaard Andersen, L. (1993). Nye synsvinkler: Om etnografi og evalueringsforskning. I K. Weber (red.), Evalueringsforskning mellem politik og videnskab: artikler fra "Workshop vedr. metodeproblemer i evalueringsforskning" under Netværket vedr. udvikling af voksenpædagogik som teoriområde Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet.
    Lundgaard Andersen, Linda. / Nye synsvinkler : Om etnografi og evalueringsforskning. Evalueringsforskning mellem politik og videnskab: artikler fra "Workshop vedr. metodeproblemer i evalueringsforskning" under Netværket vedr. udvikling af voksenpædagogik som teoriområde. red. / Kirsten Weber. Roskilde Universitetscenter : Roskilde Universitet, 1993.
    @inbook{7de54880b4b911dca32f000ea68e967b,
    title = "Nye synsvinkler: Om etnografi og evalueringsforskning",
    author = "{Lundgaard Andersen}, Linda",
    year = "1993",
    isbn = "87-7349-234-5",
    editor = "Kirsten Weber",
    booktitle = "Evalueringsforskning mellem politik og videnskab",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lundgaard Andersen, L 1993, Nye synsvinkler: Om etnografi og evalueringsforskning. i K Weber (red.), Evalueringsforskning mellem politik og videnskab: artikler fra "Workshop vedr. metodeproblemer i evalueringsforskning" under Netværket vedr. udvikling af voksenpædagogik som teoriområde. Roskilde Universitet, Roskilde Universitetscenter.

Nye synsvinkler : Om etnografi og evalueringsforskning. / Lundgaard Andersen, Linda.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Nye synsvinkler

T2 - Om etnografi og evalueringsforskning