Nye læringsmål kræver nye eksamensformer

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  Resumé

  Artiklen præsenterer og diskuterer et kvalitetsudviklingsprojekt på RUC som har haft til formål at udvikle eksamensformer så de bliver mere læringsunderstøttende og mere valide og relevante i forhold til de læringsmål uddannelserne opstiller. Artiklen præsenterer eksempler på eksamensformer som udprøver fx samarbejdskompetence og læringskompetence og eksamensformer som gennem problembasering, autencitet og bevidste placering i det samlede læringsforløb understøtter de studerendes læreprocesser.
  OriginalsprogDansk
  TidsskriftDansk Universitetspaedagogisk Tidsskrift
  Udgave nummer14
  Sider (fra-til)76-85
  ISSN1901-5089
  StatusUdgivet - 2013

  Emneord

  • Eksamensformer
  • Universitet

  Citer dette

  @article{e515b3592b1d4b9f8ff2f3145e2c582f,
  title = "Nye l{\ae}ringsm{\aa}l kr{\ae}ver nye eksamensformer",
  abstract = "Artiklen pr{\ae}senterer og diskuterer et kvalitetsudviklingsprojekt p{\aa} RUC som har haft til form{\aa}l at udvikle eksamensformer s{\aa} de bliver mere l{\ae}ringsunderst{\o}ttende og mere valide og relevante i forhold til de l{\ae}ringsm{\aa}l uddannelserne opstiller. Artiklen pr{\ae}senterer eksempler p{\aa} eksamensformer som udpr{\o}ver fx samarbejdskompetence og l{\ae}ringskompetence og eksamensformer som gennem problembasering, autencitet og bevidste placering i det samlede l{\ae}ringsforl{\o}b underst{\o}tter de studerendes l{\ae}reprocesser.",
  keywords = "Eksamensformer, Universitet",
  author = "Signe Skov",
  year = "2013",
  language = "Dansk",
  pages = "76--85",
  journal = "Dansk Universitetspaedagogisk Tidsskrift",
  issn = "1901-5089",
  publisher = "Syddansk Universitetsforlag",
  number = "14",

  }

  Nye læringsmål kræver nye eksamensformer. / Skov, Signe.

  I: Dansk Universitetspaedagogisk Tidsskrift, Nr. 14, 2013, s. 76-85.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  TY - JOUR

  T1 - Nye læringsmål kræver nye eksamensformer

  AU - Skov, Signe

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Artiklen præsenterer og diskuterer et kvalitetsudviklingsprojekt på RUC som har haft til formål at udvikle eksamensformer så de bliver mere læringsunderstøttende og mere valide og relevante i forhold til de læringsmål uddannelserne opstiller. Artiklen præsenterer eksempler på eksamensformer som udprøver fx samarbejdskompetence og læringskompetence og eksamensformer som gennem problembasering, autencitet og bevidste placering i det samlede læringsforløb understøtter de studerendes læreprocesser.

  AB - Artiklen præsenterer og diskuterer et kvalitetsudviklingsprojekt på RUC som har haft til formål at udvikle eksamensformer så de bliver mere læringsunderstøttende og mere valide og relevante i forhold til de læringsmål uddannelserne opstiller. Artiklen præsenterer eksempler på eksamensformer som udprøver fx samarbejdskompetence og læringskompetence og eksamensformer som gennem problembasering, autencitet og bevidste placering i det samlede læringsforløb understøtter de studerendes læreprocesser.

  KW - Eksamensformer

  KW - Universitet

  M3 - Tidsskriftartikel

  SP - 76

  EP - 85

  JO - Dansk Universitetspaedagogisk Tidsskrift

  JF - Dansk Universitetspaedagogisk Tidsskrift

  SN - 1901-5089

  IS - 14

  ER -