Nye besparelser truer universiteternes uddannelser

Anders Overgaard Bjarklev, Per Michael Johansen, Henrik C. Wegener, Brian Bech Nielsen, Henrik Dam, Hanne Leth Andersen, Nikolaj Malchow-Møller, Martin Zachariassen

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

AvisJyllandsposten
    ISSN1903-0681
    StatusUdgivet - 19 maj 2019

Bjarklev, A. O., Johansen, P. M., Wegener, H. C., Nielsen, B. B., Dam, H., Andersen, H. L., ... Zachariassen, M. (2019). Nye besparelser truer universiteternes uddannelser. Jyllandsposten.
    Bjarklev, Anders Overgaard ; Johansen, Per Michael ; Wegener, Henrik C. ; Nielsen, Brian Bech ; Dam, Henrik ; Andersen, Hanne Leth ; Malchow-Møller, Nikolaj ; Zachariassen, Martin . / Nye besparelser truer universiteternes uddannelser. I: Jyllandsposten. 2019.
    @article{099fae82396a42979af26e0af2091e4a,
    title = "Nye besparelser truer universiteternes uddannelser",
    abstract = "Bladrer man i den seneste finanslov, st{\aa}r det 10 {\aa}r gamle taxameterl{\o}ft til at forsvinde ved {\aa}rets udgang.",
    author = "Bjarklev, {Anders Overgaard} and Johansen, {Per Michael} and Wegener, {Henrik C.} and Nielsen, {Brian Bech} and Henrik Dam and Andersen, {Hanne Leth} and Nikolaj Malchow-M{\o}ller and Martin Zachariassen",
    year = "2019",
    month = "5",
    day = "19",
    journal = "Jyllandsposten",
    issn = "1903-0681",
    publisher = "Morgenavisen Jyllandsposten",

Bjarklev, AO, Johansen, PM, Wegener, HC, Nielsen, BB, Dam, H, Andersen, HL, Malchow-Møller, N & Zachariassen, M 2019, 'Nye besparelser truer universiteternes uddannelser' Jyllandsposten.

Nye besparelser truer universiteternes uddannelser. / Bjarklev, Anders Overgaard; Johansen, Per Michael; Wegener, Henrik C.; Nielsen, Brian Bech; Dam, Henrik; Andersen, Hanne Leth; Malchow-Møller, Nikolaj; Zachariassen, Martin .

I: Jyllandsposten, 19.05.2019.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Nye besparelser truer universiteternes uddannelser

AU - Bjarklev, Anders Overgaard

AU - Johansen, Per Michael

AU - Wegener, Henrik C.

AU - Nielsen, Brian Bech

AU - Dam, Henrik

AU - Andersen, Hanne Leth

AU - Malchow-Møller, Nikolaj

AU - Zachariassen, Martin

PY - 2019/5/19

Y1 - 2019/5/19

N2 - Bladrer man i den seneste finanslov, står det 10 år gamle taxameterløft til at forsvinde ved årets udgang.

AB - Bladrer man i den seneste finanslov, står det 10 år gamle taxameterløft til at forsvinde ved årets udgang.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

JO - Jyllandsposten

JF - Jyllandsposten

SN - 1903-0681

Bjarklev AO, Johansen PM, Wegener HC, Nielsen BB, Dam H, Andersen HL et al. Nye besparelser truer universiteternes uddannelser. Jyllandsposten. 2019 maj 19.