Anders Siig Andersen, Kim Pedersen, Karin Svejgaard

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1998

Andersen, A. S., Pedersen, K., & Svejgaard, K. (1998). Notat til operation voksenunderviser vedr. indhold og funktioner i CD-rom om voksenpædagogik. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Andersen, Anders Siig ; Pedersen, Kim ; Svejgaard, Karin. / Notat til operation voksenunderviser vedr. indhold og funktioner i CD-rom om voksenpædagogik. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998.
    @book{cf3fd2b052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Notat til operation voksenunderviser vedr. indhold og funktioner i CD-rom om voksenp{\ae}dagogik",
    author = "Andersen, {Anders Siig} and Kim Pedersen and Karin Svejgaard",
    year = "1998",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Notat til operation voksenunderviser vedr. indhold og funktioner i CD-rom om voksenpædagogik. / Andersen, Anders Siig; Pedersen, Kim; Svejgaard, Karin.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1998.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Notat til operation voksenunderviser vedr. indhold og funktioner i CD-rom om voksenpædagogik

AU - Andersen, Anders Siig