Norske tv-nyheter: forskjeller og likheter. stabilitet og endring

Michael Bruun Andersen, Helge Rønning, Ragnar Waldahl

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogUdefineret/Ukendt
    Udgivelses stedOslo
    ForlagInstitutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo
    ISBN (Trykt)82-570-6109-3
    StatusUdgivet - 1999
    NavnSkriftserie fra Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo
    Nummer37

Andersen, M. B., Rønning, H., & Waldahl, R. (1999). Norske tv-nyheter: forskjeller og likheter. stabilitet og endring. Oslo: Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo. Skriftserie fra Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo , Nr. 37
    Andersen, Michael Bruun ; Rønning, Helge ; Waldahl, Ragnar. / Norske tv-nyheter : forskjeller og likheter. stabilitet og endring. Oslo : Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo, 1999. 117 s. (Skriftserie fra Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo ; Nr. 37).
    @book{7284eee052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Norske tv-nyheter: forskjeller og likheter. stabilitet og endring",
    author = "Andersen, {Michael Bruun} and Helge R{\o}nning and Ragnar Waldahl",
    year = "1999",
    language = "Udefineret/Ukendt",
    isbn = "82-570-6109-3",
    publisher = "Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo",

Andersen, MB, Rønning, H & Waldahl, R 1999, Norske tv-nyheter: forskjeller og likheter. stabilitet og endring. Skriftserie fra Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo , nr. 37, Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo, Oslo.

Norske tv-nyheter : forskjeller og likheter. stabilitet og endring. / Andersen, Michael Bruun; Rønning, Helge; Waldahl, Ragnar.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Norske tv-nyheter

T2 - forskjeller og likheter. stabilitet og endring

AU - Andersen, Michael Bruun

AU - Rønning, Helge

AU - Waldahl, Ragnar

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Bog

SN - 82-570-6109-3

BT - Norske tv-nyheter

PB - Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo

CY - Oslo

Andersen MB, Rønning H, Waldahl R. Norske tv-nyheter: forskjeller og likheter. stabilitet og endring. Oslo: Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo, 1999. 117 s. (Skriftserie fra Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo ; Nr. 37).