Nord-syd turismesystemets omorganisering

Fra transterritorial dominans til lokal kontrol

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde Universitetscenter
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport
    Nummer123
    ISSN1395-1904

Sørensen, F. (2001). Nord-syd turismesystemets omorganisering: Fra transterritorial dominans til lokal kontrol. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, Nr. 123
    Sørensen, Flemming. / Nord-syd turismesystemets omorganisering : Fra transterritorial dominans til lokal kontrol. Roskilde Universitetscenter : Roskilde Universitet, 2001. 268 s. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 123).
    @book{c33ce8c052c711db9789000ea68e967b,
    title = "Nord-syd turismesystemets omorganisering: Fra transterritorial dominans til lokal kontrol",
    author = "Flemming S{\o}rensen",
    year = "2001",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Sørensen, F 2001, Nord-syd turismesystemets omorganisering: Fra transterritorial dominans til lokal kontrol. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, nr. 123, Roskilde Universitet, Roskilde Universitetscenter.

Nord-syd turismesystemets omorganisering : Fra transterritorial dominans til lokal kontrol. / Sørensen, Flemming.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Nord-syd turismesystemets omorganisering

T2 - Fra transterritorial dominans til lokal kontrol

AU - Sørensen, Flemming

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Rapport

BT - Nord-syd turismesystemets omorganisering

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde Universitetscenter

Sørensen F. Nord-syd turismesystemets omorganisering: Fra transterritorial dominans til lokal kontrol. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet, 2001. 268 s. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 123).