Non-linear Modelling of integrated energy supply and demand matching systems

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1996
    NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer327
    ISSN0106-6242

Sørensen, B. (1996). Non-linear Modelling of integrated energy supply and demand matching systems. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 327
    Sørensen, Bent. / Non-linear Modelling of integrated energy supply and demand matching systems. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. 12 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 327).
    @book{00e29ab0257e11dc8020000ea68e967b,
    title = "Non-linear Modelling of integrated energy supply and demand matching systems",
    keywords = "Energy science",
    author = "Bent S{\o}rensen",
    year = "1996",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Sørensen, B 1996, Non-linear Modelling of integrated energy supply and demand matching systems. Tekster fra IMFUFA, nr. 327, Roskilde Universitet, Roskilde.

Non-linear Modelling of integrated energy supply and demand matching systems. / Sørensen, Bent.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. 12 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 327).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Non-linear Modelling of integrated energy supply and demand matching systems

AU - Sørensen, Bent

PY - 1996

Y1 - 1996

KW - Energy science

M3 - Report

BT - Non-linear Modelling of integrated energy supply and demand matching systems

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Sørensen B. Non-linear Modelling of integrated energy supply and demand matching systems. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. 12 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 327).