non-linear modeling og integrated energy supply and demand matching systems

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1996
    NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer327
    ISSN0106-6242

Sørensen, B. (1996). non-linear modeling og integrated energy supply and demand matching systems. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 327
    Sørensen, Bent. / non-linear modeling og integrated energy supply and demand matching systems. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 327).
    @book{850029c0ce4411db9c7c000ea68e967b,
    title = "non-linear modeling og integrated energy supply and demand matching systems",
    author = "Bent S{\o}rensen",
    year = "1996",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Sørensen, B 1996, non-linear modeling og integrated energy supply and demand matching systems. Tekster fra IMFUFA, nr. 327, Roskilde Universitet, Roskilde.

non-linear modeling og integrated energy supply and demand matching systems. / Sørensen, Bent.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 327).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - non-linear modeling og integrated energy supply and demand matching systems

AU - Sørensen, Bent

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Bog

BT - non-linear modeling og integrated energy supply and demand matching systems

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Sørensen B. non-linear modeling og integrated energy supply and demand matching systems. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 327).