Nomos og Institutiones

Institutionelle forestillinger i retsvidenskab

Gerd Battrup

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

TitelInstitutionel teori : en tværfaglig introduktion
    RedaktørerKlaus Nielsen
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagSamfundslitteratur
    Publikationsdato2005
    ISBN (Trykt)87-7867-246-5
    StatusUdgivet - 2005

Battrup, G. (2005). Nomos og Institutiones: Institutionelle forestillinger i retsvidenskab. I K. Nielsen (red.), Institutionel teori: en tværfaglig introduktion København: Samfundslitteratur.
    Battrup, Gerd. / Nomos og Institutiones : Institutionelle forestillinger i retsvidenskab. Institutionel teori: en tværfaglig introduktion. red. / Klaus Nielsen. København : Samfundslitteratur, 2005.
    @inbook{9961c23052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Nomos og Institutiones: Institutionelle forestillinger i retsvidenskab",
    author = "Gerd Battrup",
    year = "2005",
    isbn = "87-7867-246-5",
    editor = "Klaus Nielsen",
    booktitle = "Institutionel teori",
    publisher = "Samfundslitteratur",

Battrup, G 2005, Nomos og Institutiones: Institutionelle forestillinger i retsvidenskab. i K Nielsen (red.), Institutionel teori: en tværfaglig introduktion. Samfundslitteratur, København.

Nomos og Institutiones : Institutionelle forestillinger i retsvidenskab. / Battrup, Gerd.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

TY - CHAP

T1 - Nomos og Institutiones

T2 - Institutionelle forestillinger i retsvidenskab