(Nogle) voksnes lærings- og undervisningsbegreber

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelHvad tænder? : et debatskrift om voksenuddannelse
    RedaktørerPia Friberg
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1999
    StatusUdgivet - 1999

Hansen, L. E. (1999). (Nogle) voksnes lærings- og undervisningsbegreber. I P. Friberg (red.), Hvad tænder?: et debatskrift om voksenuddannelse København: Roskilde Universitet.
    Hansen, Leif Emil. / (Nogle) voksnes lærings- og undervisningsbegreber. Hvad tænder?: et debatskrift om voksenuddannelse. red. / Pia Friberg. København : Roskilde Universitet, 1999.
    @inbook{a14642e052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "(Nogle) voksnes l{\ae}rings- og undervisningsbegreber",
    author = "Hansen, {Leif Emil}",
    year = "1999",
    editor = "Pia Friberg",
    booktitle = "Hvad t{\ae}nder?",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hansen, LE 1999, (Nogle) voksnes lærings- og undervisningsbegreber. i P Friberg (red.), Hvad tænder?: et debatskrift om voksenuddannelse. Roskilde Universitet, København.

(Nogle) voksnes lærings- og undervisningsbegreber. / Hansen, Leif Emil.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - (Nogle) voksnes lærings- og undervisningsbegreber

AU - Hansen, Leif Emil