og nogle implikationer heraf for fermtidig forskning

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelArbjedsmarkedet og arbejdsmarkedspolitik
    RedaktørerBent Greve
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1995
    StatusUdgivet - 1995

Bregn, K. (1995). Nogle metodeproblemer knyttet til undersøgelser af overskudsdeling og medejeordninger: og nogle implikationer heraf for fermtidig forskning. I B. Greve (red.), Arbjedsmarkedet og arbejdsmarkedspolitik Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Bregn, Kirsten. / Nogle metodeproblemer knyttet til undersøgelser af overskudsdeling og medejeordninger : og nogle implikationer heraf for fermtidig forskning. Arbjedsmarkedet og arbejdsmarkedspolitik. red. / Bent Greve. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1995.
    @inbook{9901a0d052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Nogle metodeproblemer knyttet til unders{\o}gelser af overskudsdeling og medejeordninger: og nogle implikationer heraf for fermtidig forskning",
    author = "Kirsten Bregn",
    year = "1995",
    editor = "Bent Greve",
    booktitle = "Arbjedsmarkedet og arbejdsmarkedspolitik",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Bregn, K 1995, Nogle metodeproblemer knyttet til undersøgelser af overskudsdeling og medejeordninger: og nogle implikationer heraf for fermtidig forskning. i B Greve (red.), Arbjedsmarkedet og arbejdsmarkedspolitik. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Nogle metodeproblemer knyttet til undersøgelser af overskudsdeling og medejeordninger : og nogle implikationer heraf for fermtidig forskning. / Bregn, Kirsten.

TY - CHAP

T1 - Nogle metodeproblemer knyttet til undersøgelser af overskudsdeling og medejeordninger

T2 - og nogle implikationer heraf for fermtidig forskning

AU - Bregn, Kirsten