New Trends in the History and Philosophy of Mathematics

Tinne Hoff Kjeldsen (Redaktør), Stig Andur Pedersen (Redaktør), Lise Mariane Sonne-Hansen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedOdense
    ForlagSyddansk Universitetsforlag
    ISBN (Trykt)87-7838-606-3
    StatusUdgivet - 2004

Kjeldsen, T. H., Pedersen, S. A., & Sonne-Hansen, L. M. (red.) (2004). New Trends in the History and Philosophy of Mathematics. Odense: Syddansk Universitetsforlag.
    Kjeldsen, Tinne Hoff (Redaktør) ; Pedersen, Stig Andur (Redaktør) ; Sonne-Hansen, Lise Mariane (Redaktør). / New Trends in the History and Philosophy of Mathematics. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2004. 161 s.
    @book{61c36c7052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "New Trends in the History and Philosophy of Mathematics",
    editor = "Kjeldsen, {Tinne Hoff} and Pedersen, {Stig Andur} and Sonne-Hansen, {Lise Mariane}",
    year = "2004",
    language = "English",
    isbn = "87-7838-606-3",
    publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Kjeldsen, TH, Pedersen, SA & Sonne-Hansen, LM (red) 2004, New Trends in the History and Philosophy of Mathematics. Syddansk Universitetsforlag, Odense.

New Trends in the History and Philosophy of Mathematics. / Kjeldsen, Tinne Hoff (Redaktør); Pedersen, Stig Andur (Redaktør); Sonne-Hansen, Lise Mariane (Redaktør).

Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2004. 161 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - New Trends in the History and Philosophy of Mathematics

A2 - Kjeldsen, Tinne Hoff

A2 - Pedersen, Stig Andur

A2 - Sonne-Hansen, Lise Mariane

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Anthology

SN - 87-7838-606-3

BT - New Trends in the History and Philosophy of Mathematics

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Kjeldsen TH, (ed.), Pedersen SA, (ed.), Sonne-Hansen LM, (ed.). New Trends in the History and Philosophy of Mathematics. Odense: Syddansk Universitetsforlag, 2004. 161 s.