Annika Agger, Karl Löfgren

OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato2009
    StatusUdgivet - 2009
    BegivenhedNormative implications of new forms of participation for democraticpolicy processes - Grythyttan, Sverige
    Varighed: 8 maj 200810 maj 2008

Konference

KonferenceNormative implications of new forms of participation for democraticpolicy processes
    LandSverige
    ByGrythyttan
    Periode08/05/200810/05/2008

Agger, A., & Löfgren, K. (2009). New models of local democracy - do different institutional settingsimpinge on different normative criteria?. Afhandling præsenteret på Normative implications of new forms of participation for democraticpolicy processes, Grythyttan, Sverige.
    Agger, Annika ; Löfgren, Karl. / New models of local democracy - do different institutional settingsimpinge on different normative criteria?. Afhandling præsenteret på Normative implications of new forms of participation for democraticpolicy processes, Grythyttan, Sverige.
    @conference{4a4646f0914a11ddb875000ea68e967b,
    title = "New models of local democracy - do different institutional settingsimpinge on different normative criteria?",
    author = "Annika Agger and Karl L{\"o}fgren",
    year = "2009",
    language = "English",
    note = "null ; Conference date: 08-05-2008 Through 10-05-2008",

Agger, A & Löfgren, K 2009, 'New models of local democracy - do different institutional settingsimpinge on different normative criteria?' Paper fremlagt ved Normative implications of new forms of participation for democraticpolicy processes, Grythyttan, Sverige, 08/05/2008 - 10/05/2008, .

New models of local democracy - do different institutional settingsimpinge on different normative criteria? / Agger, Annika; Löfgren, Karl.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - New models of local democracy - do different institutional settingsimpinge on different normative criteria?

AU - Agger, Annika

AU - Löfgren, Karl

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Paper

Agger A, Löfgren K. New models of local democracy - do different institutional settingsimpinge on different normative criteria?. 2009. Afhandling præsenteret på Normative implications of new forms of participation for democraticpolicy processes, Grythyttan, Sverige.